Laboratorio

Nainen katsoo koeputkia laboratoriossa

Tuotteet laboratorioille

Mediq Suomi maahantuo, markkinoi ja myy terveydenhuollon, teollisuuden, opetuksen ja tutkimuksen sekä ympäristönvalvonnan laboratorioiden käyttämiä laitteita, tarvikkeita, reagensseja sekä kemikaaleja Suomessa. Panostamme laaja-alaiseen laboratorioalan osaamiseen, henkilökohtaiseen asiakaspalveluun sekä tunnettujen valmistajien tuotteisiin. Toimitamme tuotteet omasta varastostamme Espoosta nopeasti koko maahan. Ole meihin yhteydessä, autamme mielellämme - saat asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Olemme asiantunteva kumppanisi ja vierelläsi joka askeleella.

Asiantunteva myyntihenkilöstömme auttaa sinua löytämään parhaat tuoteratkaisut laboratoriosi tarpeisiin. Laboratoriotuotevalikoimamme on monipuolinen, joten pystymme toimittamaan kattavia tuotekokonaisuuksia tai jopa kaikki tarvittavat tuotteet yhdestä paikasta. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä toimittajiemme kanssa ja kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme laboratoriosi muuttuvia tarpeita kuunnellen. Myyjämme palvelevat sinua alusta loppuun ja huolehtivat juuri sinun tarpeidesi mukaisesta koulutuksesta.
Myyntihenkilöstömme ja asiakaspalvelumme lisäksi Tekninen palvelumme huoltaa, asentaa, korjaa ja kalibroi laboratoriolaitteita. Se antaa myös huoltokoulutusta ja teknistä tukea.

Ympäri vuorokauden sinua palvelevat kotisivuillamme sähköinen Mediq tuoteluettelo, jossa voit selailla tuotteita kirjautumatta, sekä MEDIQ Webshop. 

Ota yhteyttä

Tarjous- ja asiakaspalvelu

Puhelin 020 112 1510
asiakaspalvelu@mediq.com

Tekninen palvelu

Puhelin 0800 180 018
tekninenpalvelu@mediq.com