Tuotteet ja palvelut

Hoivapalveluasiakkuudet

Tuotteet palveluasumiseen

Olemme valinneet terveydenhuollon valikoimastamme sopivia tuotteita hoivakodeille, palvelukodeille, dementiakodeille ja muille hoivaa tarjoaville yrityksille. Tuoreessa tuotekatalogissamme on tarjolla monenlaisia terveyden- ja sairaanhoidon tuotteita.

Tuotevalikoimassa on mukana leikkausmaskeja, hengityssuojaimia, tutkimuskäsineitä, esiliinoja, tuotteita ihon ja pintojen puhdistukseen ja desinfektioon, tuotteita verensokerin mittaukseen ja tarkkailuun, verenpaineen ja lämmönmittaukseen, virtsa-analytiikkaan ja verinäytteenottoon. Mukana myös tuotteita haavanhoitoon, lääkehoitoon ja henkilökohtaisen hygienian hoitoon. Lisäksi tarjolla neuloja ja ruiskuja, riskijäteastioita, vuodesuojia ja vaippoja, ensiaputuotteita, katetrointituotteita, imutarvikkeita ja kliinisiä ravintovalmisteita.

 

Haluaisitko saada syksyn 2024 luettelon suoraan sähköpostiisi, kun se on valmis? Jätä meille yhteystietosi. 

Kysy lisää tuotteista ja tilaa

 
Oletko jo Mediq Suomen asiakas? Hae asiakkuutta asiakaspalvelustamme. Asiakkaana voivat hakea myös verkkokauppatunnuksia. 

Tarjous- ja asiakaspalvelu

Puhelin 020 112 1510
asiakaspalvelu@mediq.com

Sopisiko teille Aitta-palvelu?


Mikä on Aitta-palvelu? Aitta on käyttäjän tarpeisiin räätälöity valikoiman hallinta-, varastointi-, hyllytys- ja logistiikkapalvelu.

Palvelun tarkoituksena on helpottaa terveydenhuollon yksikön arkea vapauttamalla hoitohenkilöstön aikaa heidän ydinosaamiseensa eli hoitotyöhön.