Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot:  
Mediq Suomi Oy (Y-tunnus 2285192-2) 
Vuoritontunkuja 6, 02200 ESPOO 
020 112 1500, mediq.suomi@mediq.com 

Mediq Suomi Oy kerää, tallentaa ja käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjänä tehdäkseen terveydenhuollon ja laboratorioiden laite ja -tarvikekauppaa sekä tarjotakseen niihin liittyviä palveluja. Olemme sitoutuneet noudattamaan soveltuvaa lainsäädäntöä Mediqin toiminnassa. Keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi tässä kuvatun tietosuojakäytännön mukaisesti. Saatamme myös tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme kehittyessä tai lainsäädännön muuttuessa, joten pyydämme sinua käymään tällä sivulla aika ajoin. 

Tietojen käsittely lyhyesti 

Keräämme henkilötietojasi jonkun yrityksen toimihenkilönä, kun asioit kanssamme puhelimitse, sähköpostitse tai verkkopalveluissamme. Tietojasi käsitellään, kun teet ostoksia puhelimitse, sähköpostitse tai verkkokaupassamme, tilaat uutiskirjeen, katalogin tai lisätietoja koulutuspalveluistamme, osallistut markkinointikampanjaan tai kyselytutkimukseen, annat palautetta tai olet yhteydessä asiakaspalveluumme tai tekniseen palveluumme. 

Keräämämme tiedot voivat olla sellaisia, joita annat itse kirjautumisen, oston, tiedustelun tai osallistumisen yhteydessä tai tietoja, jotka tallentuvat samalla kun käytät palveluita. 

Käsittelemme tietojasi käydäksemme kauppaa tuotteilla ja palveluilla ja markkinoidaksemme tuotteitamme ja palveluitamme sekä kehittääksemme toimintaamme palvellaksemme sinua paremmin. 

Yhdistelemme keräämiämme tietoja toisiinsa ja luomme profiileja, joiden avulla personoimme palvelujamme ja markkinointiamme. 

Lähetämme sinulle lain sallimissa rajoissa asiakkuuden, oman aloitteesi tai suostumuksen perusteella tiedotteita ja kohdennamme henkilötietojesi käsittelyn avulla sinulle soveltuvaa markkinointia. 

Arvostamme yksityisyyttäsi kaikessa henkilötietojen käsittelyssä ja olemme sitoutuneet suojelemaan sitä, emmekä luovuta tietoja kolmansille osapuolille ellei se ole palveluiden suorittamisen kannalta välttämätöntä. Tällainen tilanne ovat esimerkiksi toimituksemme, jolloin luovutamme nimi ja osoitetiedot tuotteet perille toimittavalle kuljetuspalvelullemme tai kysyessäsi tietoa koulutuspalveluistamme.  

Voit itse vaikuttaa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi.