Mediq Suomi on terveydenhuollon muuntojoustava turvaaja

Tämä on tarinamme

Mediq Suomi on terveydenhuollon muuntojoustava turvaaja

Terveydenhuollon asiantunteva kumppani

Me Mediq Suomessa suhtaudumme intohimolla työhömme ja siksi suomalainen terveydenhuolto voi luottaa osaamiseemme. Olemme terveydenhuoltoalan tuotteiden ja ratkaisujen pitkäaikainen ja kokenut asiantuntija sekä osaava yhteistyökumppani.  Pystymme tarjoamaan toimivia isoja ja pieniä kokonaisuuksia niin julkiseen kuin yksityiseen terveydenhuoltoon sekä laboratorioille. Me tarjoamme ratkaisuja, joiden avulla suomalainen terveydenhuolto on tulevaisuudessakin maailman huippua.

Meillä on pitkä historia

Mediq Suomena olemme nuorehko yritys, mutta juuremme yltävät puolen vuosisadan taakse jo 1970-luvulle.  Vuonna 2010 saimme pitkän kokemuksemme ja kertyneen osaamisemme tueksi kansainvälisen Mediqin vahvat resurssit palvelemaan koko suomalaista terveydenhuoltoalaa. Pystymme panostamaan yhtä asiantuntevasti ja laajasti sekä julkiseen että yksityiseen terveydenhuoltoon kuin laboratoriodiagnostiikkaankin.  Tämä on meidän ainutlaatuinen vahvuutemme ja siitä olemme ylpeitä.

Kaikki myymämme lääkinnälliset laitteet ovat vaatimusten mukaisia sekä läpinäkyvyyden että dokumentoinnin osalta:

  • MD-asetus (lääkinnälliset laitteet) EU/2017/745 ja
  • IVD-asetus (in vitro -diagnostiikkaan tarkoitetut lääkinnälliset laitteet) EU/2017/746 sekä
  • Lääkinnällisiä laitteita koskevia EU-asetuksia täydentävä kansallinen laki lääkinnällisistä laitteista 719/2021.
Mediq Suomi ISO 9001 ja ISO 13485 -sertifioitu yritys

Mediq Suomi - sertifioitu yritys

Mediq Suomi Oy on ISO 9001 ja ISO 13485 sertifioitu organisaatio. Sertifikaatti takaa, että myynti-, toimitus- ja huoltoprosessiemme laatua valvotaan ja kehitetään jatkuvasti, jotta sinä saisit parhaan mahdollisen palvelun. Meillä jokainen on oman työnsä laatupäällikkö.

Mediq on Sailab-MedTech Finland ry:n jäsenyritys

Eettiset toimintatavat

Mediq Suomi on Sailab-MedTech Finland ry:n jäsenyritys. Sailab-MedTech Finland ry:n ja sen jäsenyritysten tavoitteena on, että potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille voidaan tarjota turvallisia, laadukkaita ja innovatiivisia terveysteknoloian ratkaisuja ja niihin liittyviä palveluita. 

Toimintamme vastuullisuus

Mediqin vastuullinen hankintapolitiikka

Supplier Code of Conduct (SCC) on osa Mediqin ja toimittajan välistä yhteistyösopimusta. Mediqin vastuullinen hankintapolitiikka puolestaan kertoo sitoutumisestamme yhteiskuntavastuuseen ja kestäviin käytäntöihin. Löydät molemmat dokumentit alla olevasta linkistä.

Mediq on Rinki-jäsenyritys

Rinki-jäsenyritys

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan vuonna 1997 perustama ja omistama palveluyhtiö. Rinki ja tuottajayhteisöt järjestävät liittyneiden yritysten puolesta kartonki-, lasi-, metalli-, muovi- ja puupakkausten vastaanoton, keräyksen ja kierrätyksen niin, että lainsäädännön vaatimukset täyttyvät.

Mediq on SELT jäsenyritys

SELT-jäsenyritys

Suomen lainsäädännön mukaan tuottaja on vastuussa markkinoille saattamiensa laitteiden kierrätyksestä ja muusta jätehuollosta. SELT ry huolehtii toimialansa sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajien kierrätysvastuiden toteuttamisesta.

Mediq Suomi on osa Mediq-konsernia

Mediq Suomi on osa Pohjois-Euroopan suurinta terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita tarjoavaa Mediq-konsernia.

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden ja niihin liittyvien palvelujen tarjoaja. Mediq toimittaa terveydenhuollon tuotteita kotijakeluna suoraan asiakkaille sekä sairaaloihin, hoitolaitoksiin ja muille terveydenhuollon palveluntarjoajille.

Yhtiön toimii 13 maassa: Hollanti, Belgia, Saksa, Sveitsi, Unkari, Tanska, Norja, Ruotsi, Suomi, UK sekä Viro, Latvia ja Liettua.

Vuonna 1899 perustetun Mediqin pääkonttori sijaitsee Hollannin Utrechtissa ja sen palveluksessa on noin 3000 henkilöä. Liikevaihto on noin miljardi euroa.

Missio, visio, tarinamme

Missio
Toimitamme oikeat ja tehokkaimmat hoitotulokset eurooppalaiselle terveydenhuollolle tarjoamalla tuotteita, palveluita ja ratkaisuja.

Visio
Mahdollistaa kestävä terveydenhuolto - to enable sustainable healthcare

Meidän tarinamme
Autamme ihmisiä, joilla on kroonisia tai vakavia sairauksia. Tuemme terveydenhuollon ammattilaisia, jotka hoitavat heitä. 

Mediq Corporate Governance

 Environmental Social Governance at Mediq