Palvelut

Mediq Suomen terveydenhuollon tuotteisiin liittyvät palvelut
Mediqin

Palveluvalikoima - on mistä valita

Terveydenhuolto- ja laboratoriotuotteiden lisäksi meillä on myös hyvä niihin liittyvä palveluvalikoima. Asiakaspalvelun ja Teknisen palvelun lisäksi meiltä saa myös koulutuspalveluita, Aitta-palveluita ja projektipalveluita. Tuotteitamme voi selata kirjautumatta verkkotuoteluettelossa ja ostoksia voi tehdä aukioloaikojemme ulkopuolella MEDIQ Webshopissa. Kehitämme myös muuttuviin tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaavia uusia palveluita.

Opastamme tuotteiden käytössä

Asiantuntijamme eri erikoisaloilta antavat tuotteiden käytönopastusta koko Suomessa. Heidän ammattitaitonsa pohjautuu jatkuvaan koulutukseen, pitkään kokemukseen ja koulutustaustaan, joka on pääsääntöisesti hoitoalalta ja laboratorioalalta.

Opastamme oikeat ja parhaat sekä turvallisimmat tavat käyttää tuotteitamme, jolloin toiminnan tehokkuus, hoidon laatu ja potilasturvallisuus paranee. 

Huolehdimme laitteidenne toimivuudesta

Tarjoamme myös teknistä palvelua koko myymäämme laitekantaan. Tekniset asiantuntijamme asentavat, huoltavat, korjaavat ja kalibroivat terveydenhuollon laitteita. Huolto pidentää laitteen ikää ja säännöllinen huolto varmistaa laitteiston toimivuuden ja tarkkuuden.

Päivitämme myös tieto- ja tuotantojärjestelmät huoltotoimenpiteiden yhteydessä. Kokonaisedulliset huoltosopimukset ja tehdaskoulutetut huoltoteknikot takaavat laitteille parhaan käytettävyyden koko niiden elinkaaren ajan.

Olemme kokenut ratkaisutoimittaja

Smartroom-konseptissamme

ovat mukana alansa huippuyritykset, joiden ratkaisuista haemme toimivimman kokonaisratkaisun. Projektiosaamisemme on huippuluokkaa – palvelemme asiakasta koko projektin ajan suunnittelusta ylläpitoon avaimet käteen -periaatteella. 

AITTA-palveluratkaisumme

puolestaan huolehtii, että asiakkaan kanssa yhdessä sovitut ja tarpeeseen soveltuvimmat tuotteet ovat aina tarjolla hyvässä järjestyksessä lähivaraston hyllyillä. Hoitohenkilöstö voi keskittyä ydinosaamiseensa eli potilaista huolehtimiseen.