Doctor watching laptop
Ammattilaisen verkkokauppa

MEDIQ Webshop

Terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisille. Käyttäjiksi voivat rekisteröityä asiakkaat, joilla on asiakasnumero Mediqissä.            ***Vaihdamme verkkokauppasovellusta. MEDIQ Webshop on pois käytöstä 28.9. klo 10.30-2.10. klo 6.***Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16, asiakaspalvelu@mediq.com tai 020 112 1510. Tilauksia otetaan vastaan 28.9-29.9, mutta ne syötetään järjestelmään ma 2.10. alkaen klo 6.

Kuinka kirjaudun MEDIQ Webshopiin ensimmäistä kertaa?

Haettuasi MEDIQ Webshop-tunnuksia, saat käyttäjätunnuksen ja järjestelmän arpoman salasanan itsellesi sähköpostitse. Kopioi salasana sähköpostista ja liitä se sisäänkirjautumissivun salasana-kenttään.

Järjestelmä pyytää vaihtamaan salasanan ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Salasanan isoilla ja pienillä kirjaimilla on väliä ja sen suositeltava pituus on vähintään kahdeksan merkkiä.

 Löydä tuotteet helposti tuotenumeroilla

Käytä apunasi selailussa ja ostosten yhteydessä esitteitämme ja tuoteluetteloitamme, joista näet tuotenumeromme. Tuotenumeroilla tuotteet löytyvät helposti!

Asioi silloin, kun sinulle parhaiten sopii

Kirjauduttuasi MEDIQ Webshopiin voit tehdä ostoksia, näet tuotteiden reaaliaikaisen saatavuuden, omat sopimustuotteesi ja sopimushintasi, verkkotilaushistoriasi ja ajastetut tilauksesi. Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme! 

Apua MEDIQ Webshop-asioissa:
puh. 020 112 1719

Miten saan MEDIQ Webshop -tunnukset

Tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan kirjautuaksesi sisään MEDIQ Webshopiin. Edellytyksenä tunnuksen saamiselle on jo aiemmin rekisteröity yritysasiakassuhde Mediq Suomi Oy:n kanssa. Yritysasiakkaaksi rekisteröitymisessä sinua auttaa Mediq Suomen asiakaspalvelu.