Doctor watching laptop
Ammattilaisen verkkokauppa

MEDIQ-verkkokauppa

Terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisille. Käyttäjiksi voivat rekisteröityä asiakkaat, joilla on asiakasnumero Mediqissä. 

Kuinka kirjaudun MEDIQ-verkkokauppaan ensimmäistä kertaa?

Haettuasi MEDIQ-verkkokauppatunnuksia, saat käyttäjätunnuksen ja järjestelmän arpoman salasanan itsellesi sähköpostitse. Kopioi salasana sähköpostista ja liitä se sisäänkirjautumissivun salasana-kenttään.

Järjestelmä pyytää vaihtamaan salasanan ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Salasanan isoilla ja pienillä kirjaimilla on väliä ja sen suositeltava pituus on vähintään kahdeksan merkkiä.

 Löydä tuotteet helposti tuotenumeroilla

Käytä apunasi selailussa ja ostosten yhteydessä esitteitämme ja tuoteluetteloitamme, joista näet tuotenumeromme. Tuotenumeroilla tuotteet löytyvät helposti!

Asioi silloin, kun sinulle parhaiten sopii

Kirjauduttuasi MEDIQ-verkkokauppaan voit tehdä ostoksia, näet omat sopimustuotteesi ja sopimushintasi, tilaushistoriasi ja ajastetut tilauksesi. Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme! 

Apua MEDIQ-verkkokauppa-asioissa:
puh. 020 112 1719

Miten saan MEDIQ-verkkokauppatunnukset

Tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan kirjautuaksesi sisään MEDIQ-verkkokauppaan. Edellytyksenä tunnuksen saamiselle on jo aiemmin rekisteröity yritysasiakassuhde Mediq Suomi Oy:n kanssa. Yritysasiakkaaksi rekisteröitymisessä sinua auttaa Mediq Suomen asiakaspalvelu.