Mediq Suomi

Avoimet työpaikat

Töissä Mediqissä - avoimet työpaikat
Paremman huomisen puolesta

Uramahdollisuudet

Kerromme avoimista työpaikoistamme tällä sivulla. Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia tehtäviä. Käy myös Ura Mediqissä portaalissa - pääset sinne alla olevasta linkistä. Portaalista löydät tiedot konsernin avoimista työpaikoistamme. 

Haemme haavanhoidon ja alipainehaavanhoidon tuotteiden tuotespesialistia

vastaamaan ensisijaisesti Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin myynnistä. Tuet tarvittaessa myyntiaktiviteeteissa myös muilla alueilla.

Mediq lyhyesti

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 0,9 miljardia euroa.

Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen monessa maassa. Teemme työtä koko sydämellämme.

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden sekä niihin liittyvien palveluiden toimittaja. Olemme kokenut ratkaisutoimittaja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä. Myyntitehtävien lisäksi meillä löytyy vahvoja ammattilaisia asiakaspalvelun, markkinoinnin, oston, logistiikan, taloushallinnon ja teknisen palvelun organisaatioissa. 

Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan!