Mediq Suomi

Avoimet työpaikat

Töissä Mediqissä - avoimet työpaikat
Paremman huomisen puolesta

Uramahdollisuudet

Kerromme avoimista työpaikoistamme tällä sivulla. Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan!

Huoltoinsinööri/tekninen asiantuntija

Haemme nyt tekniseen palveluumme kiinteiden sairaalalaitteiden huoltoinsinööriä tai teknistä asiantuntijaa.

Tehtävässäsi toimit Suomessa teknisenä asiantuntijana myymiemme leikkaussalilaitteistojen asennusprojekteissa, määräaikaishuolloissa ja vikakorjauksissa. Huoltotoiminta tapahtuu pääosin kentällä asiakkaidemme tiloissa ja rakennustyömailla ympäri Suomen sekä tarvittaessa omissa tiloissamme Espoossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen palvelun päällikkö Jyri Rintala, puh. 040 612 6249, tiistaisin ja torstaisin klo 15-17.

Hae paikkaa viimeistään 13.10.2023.

Mediq lyhyesti

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 0,9 miljardia euroa.

Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen monessa maassa. Teemme työtä koko sydämellämme.

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden sekä niihin liittyvien palveluiden toimittaja. Olemme kokenut ratkaisutoimittaja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä. Myyntitehtävien lisäksi meillä löytyy vahvoja ammattilaisia asiakaspalvelun, markkinoinnin, oston, logistiikan, taloushallinnon ja teknisen palvelun organisaatioissa. 

Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan!