Mediq Suomi

Avoimet työpaikat

Töissä Mediqissä - avoimet työpaikat
Plastiikka, gastro- ja gynekologiset tuotteet

Tuotespesialisti/aluepäällikkö

Haemme tuotespesialistia/aluepäällikköä vastaamaan TYKSin ja TAYSin alueisiin kuuluvien sairaaloiden, sekä Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueiden myynnistä. Lisätietoja tehtävästä antaa tuoteryhmäpäällikkö Leila Tuokko, puhelin 050 325 5762, ti 13.8. klo 9-11 ja pe 19.8. klo 13-15. Hakuaika päättyy pe 31.8.2024.

Tuotepäällikkö, määräaikainen työsuhde

Haemme leikkaussali- ja tehohoidon ratkaisujen -liiketoiminta-alueelle tuotepäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan erityisesti akuuttihoidon laitteista, vähintään 9 kuukauden perhevapaan ajaksi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Asko Heikkilä, puhelin 040 144 7870. Hän on parhaiten tavoitettavissa to 25.7. klo 12-16, to 1.8. klo 12-16 ja ti 6.8. klo 12-16. Hakuaika päättyy 18.8.2024.

Mediq lyhyesti

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 0,9 miljardia euroa.

Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen monessa maassa. Teemme työtä koko sydämellämme.

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden sekä niihin liittyvien palveluiden toimittaja. Olemme kokenut ratkaisutoimittaja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä. Myyntitehtävien lisäksi meillä löytyy vahvoja ammattilaisia asiakaspalvelun, markkinoinnin, oston, logistiikan, taloushallinnon ja teknisen palvelun organisaatioissa. 

Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan!