Mediq Suomi

Avoimet työpaikat

Töissä Mediqissä - avoimet työpaikat
Yksityisen terveydenhuollon liiketoiminta

Myyntipäällikkö

Haemme yksityisen terveydenhuollon liiketoiminta-alueelle asiakasvastuullista myyntipäällikköä vastaamaan asiakkuudenhallinnasta ja myyntiryhmän myyntitoiminnan johtamisesta. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoiminnan kehitysjohtaja Marika Tiirikainen, puh. 050 429 2847. Parhaiten tavoitettavissa puhelimitse ke 15.5. kello 15–16 tai pe 17.5. kello 10–11, tai sähköpostitse marika.tiirikainen@mediq.com. Hakuaika päättyy 9.6.2024.

Kliinisen laboratoriodiagnostiikan myyntipäällikkö

Myyntipäällikkönä vastaat Kliinisen laboratoriodiagnostiikan myyntiryhmän myyntitoiminnan johtamisesta; myynti- ja tulosbudjetista, toiminnan kannattavasta kasvusta sekä päivittäisen toiminnan johtamisesta. Lisäksi vastaat oman asiakassegmenttisi myyntistrategian ja toimintasuunnitelman laatimisesta, markkina-analyysistä, markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta sekä toimittajayhteistyön kehittämisestä. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Kirsi Grön, puh. 050 5523557, parhaiten tavoitettavissa pe 17.5. klo 14-16 ja ma 20.5. klo 12-13. Hae tehtävää viimeistään 24.5.2024.

Mediq lyhyesti

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 0,9 miljardia euroa.

Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen monessa maassa. Teemme työtä koko sydämellämme.

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden sekä niihin liittyvien palveluiden toimittaja. Olemme kokenut ratkaisutoimittaja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä. Myyntitehtävien lisäksi meillä löytyy vahvoja ammattilaisia asiakaspalvelun, markkinoinnin, oston, logistiikan, taloushallinnon ja teknisen palvelun organisaatioissa. 

Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan!