Mediq kouluttaa

Asiantuntijamme eri erikoisaloilta kouluttavat terveydenhuollon ja laboratorioiden henkilökuntaa tuoden mukanaan uudet menetelmät sekä laitteet, tarvikkeet ja välineet maailmalta. Tuemme asiakkaitamme tuotteiden käytössä koko Suomessa.

Tarjouspyyntöjen mukaiset koulutukset annamme sovitusti, minkä jälkeen koulutukset ovat maksullisia.Teknisen palvelun huoltokoulutuksia järjestetään asiakastarpeen mukaan. Tarjouspyyntöjen mukaiset huoltokoulutukset annamme yleensä laiteasennuksien yhteydessä.

Mediq-koulutuspalvelut tarjoaa lisäksi paljon erilaisia ja eri pituisia koulutuksia asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Opastamme oikeat ja parhaat sekä turvallisimmat tavat käyttää tuotteitamme, jolloin toiminnan tehokkuus, hoidon laatu ja potilasturvallisuus paranee.

Kysy koulutusvalikoimastamme ja varaa tarvittavat koulutukset yksikköönne! Tulemme kouluttamaan teille sopivana aikana paikan päälle tai vaihtoehtoisesti voimme pitää pidempiä koulutuksia muissa tiloissa. Myös Teams-koulutukset ovat mahdollisia. Koulutuksilla on tietty maksimimäärä osallistujia, jotta oppiminen on tehokkainta. Minimiosallistujamäärä on 1 kouluttautuja. Koulutukset ovat maksullisia.

Jos kiinnostuit koulutuksista, ota yhteyttä ja kerro, mistä haluat kuulla lisää! Palaamme asiaan pikimmiten.