Ratkaisut rutiini- ja erikoistutkimusten tarpeisiin

Hyytymistutkimukset

Hyytymistutkimusanalysaattoreiden valikoimasta löytyvät ratkaisut sekä rutiini- että erikoistutkimusten tarpeisiin. Laitteiden näytekapasiteetit tarjoavat sopivan kokoiset vaihtoehdot pienistä laboratorioista suuriin automaatiolaboratorioihin. 

Hyytymätuotevalikoimassamme ovat analysaattoreiden lisäksi HemosIL -reagenssit, HemoCELL -automaatioratkaisut sekä HemoHub -tiedonhallintajärjestelmät.

Tuotteiden valmistaja on Instrumentation Laboratory (IL), joka on akuuttianalytiikan ja hyytymistutkimusten johtavia tuotekehittäjiä. Mediq tarjoaa laitteille myös asiantuntevaa käyttökoulutusta sekä asennus-, kalibrointi-, korjaus- ja huoltopalvelua, katso tarkemmin teknisestä palvelustamme.

ACL TOP Family 50 -analysaattorit ovat uusin innovaatio hyytymistutkimusanalysaattoreiden valikoimassa. Sarja tarjoaa eri näytekapasiteeteilla täysautomaattisia, edistyksellisellä laadunhallinnalla varustettuja laitteita. Kaikissa malleissa on muun muassa automaattinen preanalyyttinen näytteentarkistus ja kattava valmis HemosIL -testivalikoima.

ACL TOP Family 50 series:

- ACL TOP 750 (360 näytettä/tunti)
- ACL TOP 750 CTS (270 näytettä/tunti)
- ACL TOP 550 CTS (240 näytettä/tunti)
- ACL TOP 350 CTS (110 näytettä/tunti)

Tutustu ACL TOP Family 50 -sarjaan ja muihin laitteisiin
Instrumentation Laboratoryn verkkosivuilla

ACL TOP 50 hyytymisanalysaattorit

ACL TOP 50 tuoteperhe

Oikean kokoinen joka laboratorioon: Laitteiden näytekapasiteetit tarjoavat sopivankokoiset vaihtoehdot kaikkiin laboratorioihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jonna Järvitalo, tuotepäällikkö
Puhelin 020 112 1517

Tekninen palvelu

Puhelin 0800 180 018
tekninenpalvelu@mediq.com