Laitteet, tarvikkeet ja reagenssit

Patologia

Tarjoamme kattavan ja laadukkaan valikoiman laitteita patologian laboratorioille. Patologian prosesseja täydentävään tuotteistoomme kuuluvat myös erilaiset tarvikkeet; terät, kudoskasetit ja kudospurkit, sekä reagenssit; formaliinit ja värit. Pääasiallisia yhteistyökumppaneitamme ovat Epredia (ent. Thermo Scientific), Dreampath Diagnostics, Bio-Optica ja Reagena.

Katso tarkemmat tuotetiedot Mediqin sähköisestä tuotehakemistostamme:
Fiksatiivit
Kasetti- ja lasitulostimet
Kudosprosessorit
Mikrotomit ja jääleikemikrotomit
Peitinlasiautomaatti
Valuasema
Värjäysautomaatti
Värjäysreagenssit

Epredia

Epredia perustettiin heinäkuussa 2019, kun PHC Group osti anatomisen patologian liiketoiminnan Thermo Fisher Scientificilta. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1937, ja eri aikakausien sitoutuneet työntekijät ovat vaikuttaneet vahvasti tuotekehitykseen.

Shandonin, Micromin, Menzel Gläserin ja Richard-Allan Scientificin luotettujen brändien ohella Epredialla on laaja valikoima ratkaisuja histologian tarpeisiin.

Epredian valmistamilla laitteilla toteutat nykyaikaisen ja sujuvan prosessin laboratoriossasi. Laitevalikoimassamme ovat kaikki perushistologiaan tarvittavat laitteet, kuten suosittu Cytospin-sytosentrifugi, moottoroidut automaattiset rotaatiomikrotomit, liukumikrotomit, kudosprosessorit, parafiinivaluasemat ja värjäysautomaatit sekä lasitulostimet ja kasettitulostimet.

Anatomical Pathology Solutions

Dreampath Diagnostics

Dreampathin tavoitteena on muuttaa terveydenhuoltoa, ja olla alallaan edelläkävijä. Dreampath on kehittänyt täysin automatisoituja ratkaisuja patologian arkistoon sekä prosessiin näytteiden turvalliseen ja jäljitettävään käsittelyyn. Automatisoidut arkistointijärjestelmät blokeille ja laseille yksinkertaistavat ja nopeuttavat arkistonhallintaa ja lisäävät näytteiden jäljitettävyyttä turvaten ainutlaatuiset näytteet.

FINA ja CRYSTAL arkistointijärjestelmät ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä ohjelmistoja, joiden avulla pidät näytteesi tallessa. Tekniikkamme auttaa estämään näytteiden häviämisen ja mahdollistaa näyteblokkien ja lasien helpon etsimisen ja noudon. Näytteesi ovat turvassa Dreampathin järjestelmillä.  

FINA blokkiarkistointijärjestelmä
CRYSTAL objektilasien arkistointijärjestelmä

Formaliinin korvaa GAF-fiksatiivi
Addax Biosciences

GAF-fiksatiivi - formaliinin korvaava fiksatiivi

Tuote on tarkoitettu vaihtoehdoksi formaliinille ja käytettäväksi ihmiskehosta peräisin olevien kudosnäytteiden kiinnittämiseen, kuljetukseen, säilytykseen ja varastointiin histopatologista tutkimusta varten. GAF-fiksatiivi on heti käyttövalmis liuos ja sisältää pH 7,4 fosfaattipuskuroitua, patentoitua 6 %  lyoksaalia (dialdehydi eli diaali).

Bio-Optica

Bio-Optica Milano Spa on vuonna 1977 perustettu italialainen laboratorioalan yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy kansainvälisesti arvostettuja ja korkealaatuisia tuotteita terveydenhuoltoon ja tieteellisen tutkimukseen. Bio-Optica valmistaa erityisesti histologiseen näytteenottoon tarkoitetut ainutlaatuiset ja patentoidut Klessidra -turvapurkit formaliinilla ja HistoCold -liuokset annostelijalla. Lisäksi yrityksen tuoteportfoliossa on korkealaatuiset ja käyttövalmiit värjäyskitit ja -liuokset mikrobiologian, hematologian, sytologian ja histologian erikoisaloille.

Bio-Optican tuotteet valmistetaan Bolognassa ja Milanossa ISO 13485:2016 - standardien vaatimukset täyttävän sertifioidun laatujärjestelmän mukaisesti. Bio-Optican tuotteet parantavat työturvallisuutta terveydenhuollossa sekä fiksatiivit ja värjäysliuokset takaavat nopeat ja tasalaatuiset värjäystulokset.

- Fiksatiivit
- Klessidra-turvapurkit
- HistoCold - linkki tulossa
- Värjäysreagenssit

Katso Bio-Optican tuoteluetteloa tästä

Bio-Optican kotisivu: https://www.bio-optica.it/en

Tutustu myös muihin laboratoriotarvikkeisiin sähköisessä tuoteluettelossamme!
Bio-Optican käyttöohjeet

HUOMIO! Bio-Optican tuotteiden käyttöohjeet ovat löydettävissä joko tuotepakkaukseen painetun QR-koodin kautta tai valmistajan kotisivulta valmistajan tuotenumerolla (REF).

Lisätietoja:

Kirsi Eberhardt - tuotepäällikkö
Epredia, Dreampath
puhelin 020 112 1603

Lisätietoja:

Harri Katajamäki, tuotepäällikkö 
patologian tarvikkeet ja reagenssit
puhelin 020 112 1647

Näytteenkäsittely

Katso tarkemmin reagensseista.