Insuliinikynäneulat

Klinion soft fine Plus -insuliinikynäneulat

Kertakäyttöisten Klinion soft fine Plus -kynäneulojen neulankärjen erityinen hionta sekä neulapinnan silikonointi vähentävät pistoksesta aiheutuvaa ihoärsytystä. Pistäminen on hellävaraista ja miellyttävää. Kynäneulan pituus valitaan pistoalueen ihonalaisen rasvakudoksen mukaan. Klinion soft fine Plus -kynäneuloja voidaan käyttää useimmissa tavallisimmin käytössä olevissa insuliinikynäjärjestelmissä (vakiokierteinen). Kynäneulat on valmistettu ja tarkoitettu käytettäväksi vain yhteen pistokseen.

VeriFine-insuliinikynäneulat

Kertakäyttöisten VeriFine-kynäneulojen neulapinnan silikonointi yhdessä terävän neulahionnan kanssa vähentää pistoksesta aiheutuvaa ihoärsytystä. Neulan ohuen seinämän ansiosta tarvitaan vähemmän voimaa insuliinin annostelemiseksi. Tämä tekee injektion antamisesta nopeampaa sekä vähentää riskiä insuliinin vuotamisesta neulasta.

Kynäneulan pituus valitaan pistoalueen ihonalaisen rasvakudoksen mukaan. VeriFine-kynäneuloja voidaan käyttää useimmissa tavallisimmin käytössä olevissa insuliinikynäjärjestelmissä (vakiokierteinen). Kynäneulat on valmistettu ja tarkoitettu käytettäväksi vain yhteen pistokseen

VeriFine-turvakynäneulat

Kertakäyttöiset VeriFine-turvakynäneulat on varustettu suojamekanismilla, joka aktivoituu injektion jälkeen. VeriFine-turvakynäneulat on valmistettu standardin EN ISO 23908:2011 mukaisesti, ja ne soveltuvat käytettäviksi yleisimpien insuliinikynäjärjestelmien kanssa.

Lataa Hyviä vinkkejä

  • Hyviä vinkkejä insuliinin käyttäjälle
  • Klinion soft fine Plus kynäneulat pakkauskäyttöohjeet

Ladda goda råd

  • Goda råd om hur du ska ta ditt insulin
  • Klinion kynäneulat pakkauskäyttöohjeet
Kysy insuliinikynän neuloista:

Heikki Hirvasniemi - Tuotepäällikkö
puhelin 020 112 1632