SmartLog - verensokerimittausten purku- ja hallintaohjelma

SmartLog PC-versio

SmartLog verensokerimittausten purku- ja hallintaohjelmaa voi käyttää PC:llä ja/tai älypuhelimella (mobiiliversio). Suomenkieliset esitteet sivulla alempana. Lataa tästä Smartlog verensokerimittausten purku- ja hallintaohjelma i-Sensin sivulta osoitteesta.
How to use Smartlog PC application
How to pair Smartlog Mobile application with Bluetooth meter

SmartLog mobiiliversio

CareSens-verensokerimittareiden käyttäjillä on mahdollisuus hyödyntää älypuhelimeen asennettavaa SmartLog-omaseurantaa. Smartlog-apissa voi nähdä muun muassa verensokereiden tavoitteessa pysymistä, mittaustapahtumiin liittyviä kirjauksia, erilaisia keskiarvoja sekä tilastoja. Verensokerimittauksen tulokset voidaan apin avulla halutessa lähettää myös reaaliaikaisesti vaikkapa ystävän älypuhelimeen.

Sovelluksen käyttökieliä on yli kymmenen, mm. Suomi, Ruotsi ja Englanti. Mittaustiedot siirtyvät CareSens Dual ja CareSens N Premier -mittareista Bluetooth-yhteydellä ja Caresens N NFC mittari yhdistyy Android-puhelimiin NFC-lähikosketuksella.

SmartLog on asennettavissa maksutta Android ja iPhone puhelimiin Google Play tai App Store kaupoissa. Tarkemmat tiedot mittareiden käyttöohjeista.

Tekstiviestit ja datan käyttö voivat aiheuttaa puhelinkuluja.