Urheilijoilla on vaarana treenata liian lujaa. Silloin lihakset menevät hapoille, eikä harjoittelu johda toivottuun lopputulokseen. Toki syke kertoo aika paljon siitä, millä suoritustasolla liikutaan. Vaihtelevissa olosuhteissa se ei silti välttämättä kerro koko totuutta. Elimistön laktaattitason mittauksilla kontrolloidaan, että harjoitusten vaativuus säilyy optimaalisena. Vauhtia vähennetään, jos maitohappoarvot ovat liian korkeat ja lisätään, jos ne ovat liian matalat.
Kun harjoittelu tehostuu, elimistö kehittää enemmän laktaattia ja myös elimistön kyky hajottaa sitä kasvaa. Tätä ominaisuutta voidaan hyödyntää tehokkaamman harjoittelutason aikaansaamiseksi. Paras aerobinen harjoittelutaso saavutetaan, kun laktaatin tuotto ja hajotus ovat elimistössä optimitasolla, noin 4 mmol / l. Lactate SCOUT 4 -laktaattimittarilla saat tuloksen 10 sekunnissa tipasta verta.
Lactate SCOUT 4 kevätkampanja 586pix

Lactate SCOUT 4 Starter Set -kevätkampanja

Starter Set sisältää Lactate SCOUT 4 -mittarin, Assistant-ohjelmiston, kantolaukun ja puhdistussuihkepullon. Kampanjahinta 450 € sis. alv. 24 % (362,90 € alv. 0 %). Tarjoushinta voimassa 30.9.2023 asti. Tuotenumero 1703585.

Hintakyselyt ja tilaukset

Mediq Suomi asiakaspalvelu
puhelin 020 112 1510

Kysy tuotteesta:

Johanna Arjanheimo, tuotepäällikkö
puhelin 020 112 1626

Käytönopastusta

Lactate Scout 4: Lactate Analyzer 

EKF

EKF on globaali lääketieteellisten vieritestilaitteiden sekä keskuslaboratoriolaitteiden ja -testikittien kuten hemoglobiinitestien, HbA1c-testien (pitkäaikainen verensokeri), glukoosi- ja laktaattitestien valmistaja. Lactate SCOUT mittari on ollut EKF:n edustuksessa jo vuodesta 2005 ja sitä kehitetään jatkuvasti.

Alunperin saksalaisella EKF:llä on noin 30-vuotinen historia näiden tuotteiden valmistajana, ensimmäisiä tuotteita olivat hemoglobiinitestit. Tuotteet ovat niittäneet mainetta helppokäyttöisyydellään, luotettavuudellaan ja tarkkuudellaan. EKF myy yli 50 miljoonaa testiä vuodessa yli 100 maassa.

Katso lisää yrityksestä tästä.

Mediq

Mediq Suomi myy terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita sekä niihin liittyviä palveluita ja näistä kaikista muodostuvia kokonaisratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille. Emme siksi ole tunnettu kuluttaja-asiakkaiden parissa. Mutta omalla alallamme olemme yksi Suomen suurimmista toimijoista. 

Suomessa meillä on pitkät perinteet; olemme toimineet terveydenhuollon parissa jo 1970-luvulta lähtien osana silloista Oriolaa ja Mediq-nimellä vuodesta 2010. 

EKF toimittaa meille tällä hetkellä ammattitason hemoglobiinimittareita sekä laktaattimittareita. Yhteistyömme juontaa juurensa jo 15-vuoden taakse. 

Katso Mediqistä lisää tästä.