Uutta Mediqillä - MESI mTABLET

MESI mTABLET -järjestelmä ennakoivaan potilashoitoon
5.10.2023
MESI mTABLET yhdistää diagnostiset mittaukset, potilastiedot ja tukityökalut yhdessä modulaarisessa ja käyttäjäystävällisessä järjestelmässä. Mediq on MESI-järjestelmän valtuutettu myyjä Suomessa.
CE-merkitty terveydenhuollon MESI mTABLET -tablettitietokone on tarkoitettu nykyaikaista terveydenhuoltoa varten. Laitetta voi käyttää joko yksinään eri ohjelmien suorittamiseen tai yhdessä diagnostiikkamoduulien (EKG, ABI, TBI, RR, SPO2 ja spirometria) kanssa, jotka yhdistyvät langattomasti MESI mTABLETiin.

Järjestelmä on modulaarinen, eli on mahdollista hankkia ensin yksi mittaussovellus ja sen jälkeen lisää tarpeen mukaan.

Kaikki potilaan mittaustiedot tallennetaan ja synkronoidaan automaattisesti sähköiseen potilastietorekisteri mRECORDSIIN, johon pääsee MESI mTABLETilta tai miltä tahansa muulta verkkoyhteydellä varustetulta päätelaitteelta.

MESI mTABLET -tablettitietokone on tarkoitettu terveydenhuoltohenkilöstön käyttöön kliinisessä ympäristössä. Laitteessa on sisäänrakennettua käytönopastusta, josta saa tarvittaessa apua laitteen käytössä.

Tiedon nopea analysointi mahdollistaa diagnoosin teon ja potilaan oikeanlaisen hoidon aloittamisen mahdollisimman varhain. Laitteen toiminnallisuutta voi tehostaa useilla ohjelmistotyökaluilla, jotka ovat saatavilla mSTORE -lääketieteellisten applikaatioiden kaupasta.

MESI säästää työaikaa, jolloin hoitohenkilökunta voi keskittyä tärkeimpään – potilaan hoitoon.

Katso MESIstä lisää tästä