Masimo SafetyNet

Etämonitorointipalvelu

Vie etämonitorointi uudelle tasolle

Masimo SafetyNet auttaa palveluntarjoajia ja terveydenhuollon ammattilaisia hallinnoimaan potilashoitoa etänä.

Se on turvallinen, skaalautuva ja pilvipohjainen käyttöliittymä, joka sisältää kliinisen tason kertamittauksia (Spot-Check) sekä jatkuvia mittauksia (Continuous Monitoring), digitaalisia hoitopolkuja (Care Path) sekä potilaan etämonitorointia (Remote Monitoring).

Potilaat saavat useamman päivän ajaksi käyttöönsä kertakäyttöisiä antureita tai laitteita sekä pääsyn Masimo SafetyNet -mobiilisovellukseen.

Katso video etämonitoroinnista

Masimo SafetyNet lyhyesti

- Täydellinen etämonitorointialusta / ekosysteemi
- Tukee puettavia (wearable) laitteita
- Tukee monia diagnostisia laiteliitäntöjä, esim. kuumemittari, verenpaine, vaaka
- Helppokäyttöinen (suomen-, ruotsin- ja englanninkielinen) Apple Storesta tai Google Play Storesta ladattava mobiiliapplikaatio
- Selainpohjainen terveydenhoitoalan ammattilaisen käyttöliittymä (Clinical Dashboard)
- CE-merkitty,  MDD/MDR Class 2b (laitteet ja alusta)
- ISO 27001:2013 (3. osapuolen auditoima)
- Valmiit standardisoidut rajapinnat
- Tarjoaa FHIR-/HL7v2-rajapinnan tietojen siirtämiseksi potilastietojärjestelmään

Laajenna saumattomasti potilaan hoitoa ja etämonitorointia sairaalasta potilaan kotiin

 • Jatkuvan seurannan puettavat anturit
  Kevyet ja potilaskohtaiset anturit kestävät jopa kahdeksan päivää jatkuvassa käytössä. Yhdistettynä Masimo Safetynet™ mobiilisovellukseen mittausparametrit lähetetään automaattisesti lähes reaaliajassa takaisin lääkärille tai hoitotiimille. Mikäli mittausparametrit ovat erikseen asetettavien hälytysrajojen ulkopuolella, mobiilisovellus ja ammattilaisen käyttöliittymä antavat tästä hälytyksen käyttäjien haluamalla tavalla, esimerkiksi mobiiliviestinä tai sähköpostina, sekä suoraan ammattilaisen kliiniseen käyttöliittymään (Clinical Dashboard).
 • Radius PPG
  Langaton anturi potilaan happisaturaation ja hengitystiheyden seurantaan. Pohjautuu kliinisesti todistettuun Masimo SET-teknologiaan.
 • Radius T
  Puettava, jatkuva lämmönmittaus datatrendeillä.
 • Spot-Check kotimittaussetti
  Ihanteellinen kroonisten ja pitkäaikaisten sairauksien hoitoon. Spot-Check-kotimittaussetti sisältää helppokäyttöisiä, uudelleenkäytettäviä laitteita, jotka voidaan toimittaa suoraan potilaalle ja liittää nopeasti Masimo SafetyNet -sovellukseen automaattista datansiirtoa ja oireiden raportointia varten.
 • MightySat® Rx sormenpäähän asetettava pulssioksimetri hengitystiheyden seurannalla
 • TIR-1™ infrapunalämpömittari, kosketusvapaa lämmönmittaus
 • Omron™ verenpainemittari
 • Omron-vaaka

Räätälöidyt hoito-ohjelmat

Mukautettavat CarePrograms™ -hoito-ohjelmat toimitetaan potilaiden älypuhelimiin sovelluksen kautta, mikä tarjoaa digitaalisen vastineen perinteisille kotihoitosuunnitelmille. Sen lisäksi, että sovellus lähettää tiedot automaattisesti sairaalaan arvioitavaksi, sovellus antaa potilaille mahdollisuuden ilmoittaa oireistaan.

Kliininen portaali ammattilaisille

Masimo SafetyNet™ kliinisen portaalin avulla palveluntarjoajat ja terveydenhuollon ammattilaiset voivat seurata potilaan tilaa ja hoitosuunnitelman noudattamista sairaalasta käsin. Automaattisen oireraportoinnin ja muokattavissa olevien ilmoitusten avulla sairaalat voivat helpommin ottaa käyttöön kotihoidon laajamittaisen seurannan ja auttaa kliinikoita pysymään ajan tasalla potilaan tilan muutoksista.
Jussi Taala - tuotepäällikkkö potilasvalvonta
puhelin 020 112 1784
Ari Maaninen - projektipäällikkö
puhelin 020 112 1681