Plastiikkakirurgia

Tuotealueeseen kuuluvat muun muassa rasvaimut ja rasvansiirtolaitteet, rasvankeräysjärjestelmät rasvakudoksen keräämiseen, suodatukseen ja konsentrointiin, rasvankäsittelylaitteet, rasvan otto- ja siirtokanyylit sekä imu- ja suihkutuskanyylit.

Lisäksi valikoimaan kuuluvat alipaineimuhoitolaitteet ja sidokset sekä kirurginen tukiverkko ja pehmytkudoskasvua edistävä biomateriaali kollageeni-elastiini-verkko. Saatavana myös kirurgisia painetekstiilejä.

Edustuksessamme ovat muun muassa WAL-teknologiaan perustuva body-jet® rasvaimu- ja rasvansiirtolaitteisto, Q-graft® -hoito rasvaperäisillä kantasoluilla, Prevena RestorTM -leikkaushaavanhoitojärjestelmä ja tarvikkeet, TIGR® Matrix -resorboituva kirurginen tukiverkko, Matriderm Dermal Matrix kollageeni-elastiini-verkko sekä laadukkaat Marenan kirurgiset tukitekstiilit.

Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa: Human Med AG, Novus Scientific, Marena, MedSkin Solutions Dr.Suwelack, 3M, OBP Medical, Lipocube ja Clinimed

Mediq Plastiikkahoitajapäivät 2023
2024

Plastiikkahoitajapäivät

Järjestämme vuosittain plastiikkahoitajille suunnatut koulutuspäivät. Suositut koulutuspäivät koostuvat mielenkiintoisista asiantuntijaluennoista ja inspiroivasta keskustelusta kollegoiden kanssa. Järjestämme päivät seuraavan kerran 18.-19.4.2024. Ilmoittautuminen aukeaa sykysllä 2023. Lämpimästi tervetuloa osallistumaan! Tilaamalla plastiikkakirurgian uutiskirjeen saat vaivattomasti ajankohtaista tietoa kampanjoista, uutuuksista ja koulutuksista. Olethan yhteydessä helka.hult-hedberg@mediq.com.

Prevena Restor BellaForm sidos
Uutuus rintakirurgiaan!

Prevena Restor™ BellaForm™ -sidos

Turvaa rinnan korjausleikkauksen tai rinnanpoiston jälkeinen paraneminen tutkitulla Prevena Restor™  - alipainejärjestelmällä. Prevena Restor™ -leikkaushaavanhoitojärjestelmä on tarkoitettu suljettujen leikkausviiltojen ympäristön ja ympäröivän kudoksen hoitoon. Voidaan käyttää potilailla, joilla on riski saada leikkauksen jälkeisiä komplikaatioita

MatriDerm Flex Dermal Matrix ja MatriDerm Fenestrated Dermal Matrix

Uuden sukupolven MatriDerm® Flex Dermal Matrix ja MatriDerm® Fenestrated Dermal Matrix -tuotteet tarjoavat enemmän joustavuutta kudoksen rekonstruktioon osaihonsiirreleikkauksissa.

Perinteiseen 1 mm MatriDerm® Dermal Matrixiin verrattuna MatriDerm® Flex Dermal Matrix tarjoaa:

  • Joustavuutta toimenpiteen toteuttamiseen
  • Lisää kollageenia* (paksuuksissa 2 mm ja 3 mm)
  • Vahvemman matriksin* (paksuuksissa 2 mm ja 3 mm)
  • Parempaa mukautuvuutta monimutkaisille anatomisille alueille
  • Helpompi käyttää, käsitellä ja levittää

    Perinteiseen 1 mm MatriDerm® Dermal Matrixiin verrattuna MatriDerm® Fenestrated Dermal Matrix tarjoaa samat edut kuin MatriDerm® Flex Dermal Matrix ja sitä voidaan käyttää runsaasti erittävillä haavapohjilla. Toimenpide on nopeampi tehdä, kun matriksia ei tarvitse erikseen reiìttää. Kaikki koot saatavilla 3 eri paksuudessa.
Oheinen Decision Tree auttaa toimenpiteen suunnittelussa ja tuotteen valinnassa.

Kysy lisää tai pyydä esittelyä

Leila Tuokko - tuotepäällikkö
puhelin 020 112 1845

Johanna Rantonen
- aluepäällikkö
puhelin 040 564 3708
Salla Ahdekivi - aluepäällikkö
puhelin 020 112 1850

Leena Silvan
- tuotepäällikkö
V.A.C., Matriderm
puhelin 0400 833 636
Heta Ihatsu, aluepäällikkö
puhelin 044 028 3660