Nestlén 

Kliiniset ravintovalmisteet

Kliiniset ravintovalmisteet on tarkoitettu tilanteisiin, joissa ravinnonsaanti ei ole riittävää tarpeeseen nähden. Riittämätön ravintoaineiden saanti voi johtua muun muassa sairaudesta, nielemisvaikeuksista tai vanhuusiän ruokahaluttomuudesta. Näissä tilanteissa kliiniset ravintovalmisteet auttavat turvaamaan päivittäisen ravintoaineiden saannin, jaksamisen ja sitä myötä elämänlaadun.

Hyvä ravitsemustila on myös läheisessä yhteydessä terveydentilaan ja toimintakykyyn. Sairautta tai kroonista haavaa on helpompi hoitaa, jos ravitsemustila on kohdillaan. Kliinisiä ravintovalmisteita käytetään terveydenhuollon ammattilaisten ohjauksesta.

Mediq on hoivakotien kumppani vajaaravitsemuksen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa tuomalla kliiniset ravintovalmisteet lähelle hoivakoteja ja tarjoamalla ikääntyneen ravitsemukseen ja vajaaravitsemuksen hoitoon liittyvää koulutusta. Mediqin valikoimassa löytyy kattava valikoima Nestlé Health Sciencen kliinisiä ravintovalmisteita hoivakotien tarpeita ajatellen.

Nestlé Health Science (NHSc) on maailmanlaajuinen johtaja ravitsemustieteen alalla. Nestlé Health Sciencen tavoitteena on kehittää tuotteita ja hoitoja hyvän terveyden saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi.

Nestlen kliiniset ravintovalmisteet
Nestlén 

Kliiniset ravintovalmisteet 

Valikoimaamme kuuluvat täydennysravintojuomat, täydennysjauheet, sakeuttamisjauheet ja luumumehu. Esimerkiksi Resource® Addera Plus on virkistävä ja helposti nautittava ravintojuoma. Juomaa voidaan käyttää ravitsevana janojuomana veden ja mehun tilalla sekä ruokajuomana.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Mediq Suomi asiakaspalvelu
puhelin 020 112 1510