Käsineet, suojaus ja peittely

Henkilökohtainen suojaus

Käsineet, suojaus ja peittely tuotealueeseen kuuluvat muun muassa: leikkaus-, toimenpide- ja tutkimuskäsineet, hengityssuojaimet, leikkausmaskit, -päähineet ja -takit, hihansuojaimet, kengänsuojukset, esiliinat, suojatakit ja työvaatteet, tutkimuspöydän suojaus ja muut suojaus- ja leikkausliinat sekä toimenpidepakkaukset.

Yhteistyökumppaneitamme ovat Lohmann & Rauscher, Mölnlycke, WRP ja Semperit. Myymme myös Klinion-tuoteperheen tuotteita.

Lohmann & Rauscherin leikkaussalituotteet ja -ratkaisut katalogi

L&R Leikkaussalituotteet

Katalogi: L&R ratkaisu leikkaussaleihin.

Kitpack - räätälöity toimenpidepakkaus

Kitpack leikkaussalin räätälöity toimenpidepakkaus koostuu useista käyttövalmiista leikkaussalikomponenteista. Räätälöityihin pakkauksiin pakataan kaikki tietyssä kirurgisessa toimenpiteessä tarvittavat tuotteet, ja niitä on kussakin toimenpiteessä tarvittava määrä mukana. Kompaktisti pakattuina, omassa toivotussa järjestyksessä, steriileinä ja käyttövalmiina.

Esikoottujen Kitpack-pakkausten avulla vähennetään valmisteluaikaa, pakkausmateriaaleja ja toimenpidekuluja, turvallisesti ja joustavasti.

Mikä on Kitpack?

Katso video: What is Kitpack? 

Kitpackien tuotanto

Katso video: Kitpack production
SafeDon SDN 200 nitriilikäsineet

SafeDon-käsinekonsepti

Yleisin tartuntareitti on käsien välityksellä. SafeDon - ainutlaatuinen pakkauskonsepti vähentää kontaminaatioriskiä.  SafeDon-käsineet tulevat ulos varsi edellä. Käyttäjä ei koske käsineisiin laatikon sisällä tai laatikkoon ottaessaan käsineitä. Tämä ainutlaatuinen pakkauskonsepti vähentää kontaminaatio-riskiä. Huolellinen käsihygienia yhdessä SafeDon-hygieniakonseptin kanssa edistää infektioiden torjuntaa.

Nosa Microbial Control

There is a new tool to fight the spread of virus and bacteria. NOSA microbial control is a medical device that reduces the exposure of viruses and bacteria by inhalation through the nose. The patented innovation is tested against many of the most common microbes causing respiratory infections. The product is easy to use, discrete and comfortable to wear.

Kysy lisää tuotteista tai pyydä esittely!

Kalle Mäkelä - tuotepäällikkö
puhelin 020 112 1607

Tuotespesialisti Kalle Mäkelä
Myyntipäällikkö Niko Majlund 
Niko Majlund - myyntipäällikkö
puhelin 020  112 1689