Haavan alipainehoito ja haavanhoidon tuotteet

Haavanhoito

Hoitaja seisoskelee sairaalan käytävällä

Optimaalista haavanhoitoa

Pääyhteistyökumppanimme haavanhoidossa on Lohmann & Rauscher ja haavan alipaineimuhoidossa 3M-KCI. Lisäksi myymme Klinion-tuotemerkin haavanhoidontuotteita. Meiltä löytyvät kootusti myös seuraavien toimittajien tuotteet: Mölnlycke, Smith & Nephew, Essity, ConvaTec, Medi, Verman, Absorbest ja 3M.

Lohmann & Rauscherilta Debrisoft Pad haavanpuhdistukseen
Hellävarainen menetelmä mekaaniseen puhdistukseen

Debrisoft Pad

Debrisoft Pad - vain puhdas haava voi parantua. Debrisoft Pad on tehokas haavanpuhdistusmenetelmä pintahaavojen puhdistukseen. Se on helppokäyttöinen ja käytön tulokset näkyvät välittömästi. Kaksi kokoa, 10 x 10 cm ja 13 x 20 cm.

3M Dermatac -hybridikalvosidos
3M V.A.C. -hoidon kanssa 

Dermatac -hybridikalvosidos

Dermatac-kalvosidoksessa yhdistyy perinteisen V.A.C.-kalvon hyvä kiinnittyvyys ja silikonin hellävaraisuus. Dermatac-kalvosidos on helppo asettaa: se mukautuu erilaisiin anatomisiin paikkoihin ja se voidaan asetella uudelleen. Dermatacin tiiviys edistää paranemista: se suojaa haavaa ylläpitämällä tehokkaan tiiviyden. Kalvosidoksen hellävarainen poisto: ihoystävällinen poisto edistää haavan optimaalista paranemista ja potilaan mukavuutta.

Katso videot uutuuksista - Debrisoft Pad ja 3M V.A.C. Dermatac

Katso video Debrisoft Pad
Katso video: How 3M Dermatac Drape works

Haavanhoidosta ja VAC-terapiasta 

Haavanhoidosta ja VAC-terapiasta FB-ryhmä on Mediqin haavanhoidon ammattilaisten keskusteluryhmä. Kaikki haavanhoitajat ja haavanhoidosta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Kerromme Mediqin haavanhoidon tuotteista, uutuuksista ja jo pidempään markkinoilla olleista tuotteista. Meillä on laaja haavanhoidon tuotevalikoima, missä on mitä esitellä ja mistä kertoa. Esittelemme haavatiimimme jäseniä ja opastamme tuotteiden käytössä. Ryhmän kautta saat haavatiimiimme yhteyden ja voit kysyä neuvoja tai pyytää tapaamista.

Liittymispyyntösi yhteydessä sinun tulee vastata kolmeen jäsenkysymykseen sekä hyväksyä ryhmän säännöt päästäksesi ryhmään. 

Kysy lisää

Ercan Alkovac - tuotespesialisti
puhelin 020 112 1792

Niina Varkka
- tuotespesialisti V.A.C.
puhelin 020 112 1808

Antti Tapanila
, Senior Sales Manager
puhelin 020 112 1770
Eeva Lapinsuo - tuotespesialisti
puhelin 020 112 1670

Henna Kujala
- tuotepäällikkö
puhelin 020 112 1536
Mari Mustonen - tuotespesialisti V.A.C
Puhelin 020 112 1703

Leena Silvan
- tuotepäällikkö, V.A.C.
puhelin 0400 833 636