Haavanhoidon tuotteet

Haavanhoito

Hoitaja seisoskelee sairaalan käytävällä

Optimaalista haavanhoitoa

Pääyhteistyökumppanimme haavanhoidossa on Lohmann & Rauscher. Lisäksi myymme Klinion-tuotemerkin haavanhoidontuotteita. Meiltä löytyvät kootusti myös seuraavien toimittajien tuotteet: Mölnlycke, Smith & Nephew, Essity, ConvaTec, Medi, Verman, Absorbest ja 3M.

Lohmann & Rauscherilta Debrisoft Pad haavanpuhdistukseen
Hellävarainen menetelmä mekaaniseen puhdistukseen

Debrisoft Pad

Debrisoft Pad - vain puhdas haava voi parantua. Debrisoft Pad on tehokas haavanpuhdistusmenetelmä pintahaavojen puhdistukseen. Se on helppokäyttöinen ja käytön tulokset näkyvät välittömästi. Kaksi kokoa, 10 x 10 cm ja 13 x 20 cm.

Katso video uutuudesta - Debrisoft Pad

Katso video Debrisoft Pad

Haavanhoidosta ja VAC-terapiasta 

Haavanhoidosta ja VAC-terapiasta FB-ryhmä on Mediqin haavanhoidon ammattilaisten keskusteluryhmä. Kaikki haavanhoitajat ja haavanhoidosta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Kerromme Mediqin haavanhoidon tuotteista, uutuuksista ja jo pidempään markkinoilla olleista tuotteista. Meillä on laaja haavanhoidon tuotevalikoima, missä on mitä esitellä ja mistä kertoa. Esittelemme haavatiimimme jäseniä ja opastamme tuotteiden käytössä. Ryhmän kautta saat haavatiimiimme yhteyden ja voit kysyä neuvoja tai pyytää tapaamista.

Liittymispyyntösi yhteydessä sinun tulee vastata kolmeen jäsenkysymykseen sekä hyväksyä ryhmän säännöt päästäksesi ryhmään. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tarjous- ja asiakaspalvelu

Puhelin 020 112 1510
asiakaspalvelu@mediq.com


Eeva Lapinsuo -
 tuotespesialisti
puhelin 020 112 1670

Katri Aarnio-Hänninen - tuotepäällikkö
puhelin 020 112 1536