Gastroenterologia

Meiltä löydät kattavan ja monipuolisen tuotevalikoiman endoterapiaan, gastroskopiaan, kolonoskopiaan ja ERCP -toimenpiteisiin sekä laajan valikoiman stenttejä, Goren kudostuki- ja vahvikemateriaaleja sekä proktologian erikoistuotteita.  

Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa: Micro-Tech Endoscopy, STERIS, Taewoong Medical, GORE Medical, Oveso Endoscopy, Andorate, Body Products, Medi-Globe ja THD.  

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää! Yhteystietomme löydät alempaa sivulta. 

Uutta - EYEMAX cholangioskooppi

Taysissa ERCP-toimenpiteessä kokeiltiin uutta Micro-Techin cholangioskooppia, EYEMAXia, innovatiivisella kiinnityssysteemillä ensimmäisenä Suomessa.

EYEMAX on korkearesoluutioinen (160K) CMOS-mikrosirulla varustettu kertakäyttöinen cholangioskooppi isolla 2.0 mm toimenpidekanavalla.

27.11.2023

Tuoteuutuus!

Mediq Suomi Gastrohoitajapäivät 19.4.2024 Radisson Blu PLAZA
Mediq kouluttaa

Gastrohoitajapäivät

Järjestimme jälleen suositut Mediq Suomen gastrohoitajille suunnatut koulutuspäivät perjantaina 19.4.2024 Hotelli Radisson Blu Plazassa, Helsingissä. Kiitos osallistuneille! Tutustu tämän vuoden ohjelmaan alla olevasta linkistä. Lämpimästi tervetuloa ensi vuonna! 

Kysy lisää


Salla Ahdekivi
, aluepäällikkö
puhelin 050 570 1964

Heta Ihatsu
, aluepäällikkö
puhelin 044 028 3660

Leila Tuokko, myyntipäällikkö
puhelin 050 325 5762

AbThera-alipaineimuhoito

3M:n AbThera alipaineimuhoitoa käytetään vatsanpeitteiden aukkojen väliaikaiseen sidontaan, kun primaarisulku ei ole mahdollinen ja/tai toistuva vatsaan pääsy on välttämätöntä.

Sidos on tarkoitettu käytettäväksi vatsan alueen avohaavoissa, joissa sisäelimet on paljastettu. Hoitoympäristön on oltava tarkasti valvottu akuuttihoito-osasto, kuten teho-osasto. Vatsasidos asetetaan yleensä leikkaussalissa.

Alipaineimuhoitojärjestelmä poistaa aktiivisesti nestettä ja tulehdusmateriaalia vatsaontelosta ja auttaa vähentämään turvotusta. Mediaalinen tensiovaikutus auttaa myös minimoimaan faskian retraktiota ja vatsaontelon sisällön työntymistä tyrään.

Vatsasidos auttaa myös eristämään sisäelimet ja suojaamaan vatsaontelon sisältöä ympäristöltä. Koska paikalleen asettamiseen ei tarvita ompeleita, pääsee abdominaalialueelle tarvittaessa nopeasti uudelleen.

3M:n avoimen vatsan hoitosetin vaahtosidos on uudistunut. Uusi 3M AbThera Advance vaahto on rei´tetty ja se painuu alkuperäistä vaahtosidosta tehokkaammin kasaan mediaalisesti, mutta säilyttää pystysuuntaisen jäykkyytensä.

AbThera™ Advance Application

Prevena-hoitojärjestelmä

Prevena-hoitojärjestelmä on tarkoitettu suljetun leikkaushaavan hoitoon, kun vaarana on leikkauksen jälkeiset komplikaatiot.
Prevena-hoitojärjestelmä edistää haavan reunojen pysymistä yhdessä vähentämällä haavan venymistä ja kiristymistä. Se parantaa nestekiertoa, poistaa nestettä ja infektoitunutta materiaalia sekä suojaa haavaa ulkoiselta kontaminaatiolta.

Prevena-hoitojärjestelmä tuottaa jatkuvan ~125 mmHg:n alipaineen jopa 7 päivän ajan. Haavasidoksen ihoa vasten olevassa kerroksessa on hopeaa, mikä estää mikrobikolonisaatioiden muodostumisen kankaaseen.

Kysy lisää AbThera ja Prevena -tuotteista

Mari Mustonen - tuotespesialisti
Puhelin 020 112 1703

Leena Silvan
- tuotepäällikkö, V.A.C.
puhelin 0400 833 636
Niina Varkka - tuotespesialisti
puhelin 020 112 1808

Bio-Optica Klessidra 2.0 ja 3.0 -turvapurkit 10 % formaliinilla

Heinäkuusta 2024 alkaen formaldehydin altistumisraja-arvo terveydenhuollossa laskee nykyisestä 0,5 ppm raja-arvosta entistä matalampaan raja-arvoon 0,3 ppm direktiivin EU983/2019 mukaan. Oikea työskentelytekniikka yhdessä patentoidun ja uudelleensuljettavan turvapurkin kanssa eliminoi täysin altistumisen formaldehydille. Näytteen koosta riippuen kudosnäyte laitetaan ensin joko Klessidra 2.0 -turvapurkin puskurinäytepurkkiin tai Klessidra 3.0 -turvapurkin tyhjään näytepurkkiin. Tämän jälkeen joko puskurinäytepurkki tai tyhjä näytepurkki yhdistetään siniseen Klessidra 2.0 tai 3.0 -formaliiniturvapurkkiin. Sinisestä turvapurkista kierretään ainutlaatuinen uudelleensuljettava lukitusmekanismi auki ohjeiden mukaan ja valutetaan formaliini suljetusti joko puskurinäytepurkkiin tai tyhjään näytepurkkiin kudosnäytteen päälle. Tämän jälkeen lukitusmekanismi kierretään takaisin kiinni ja kudosnäyte voidaan lähettää jatkotutkimuksiin. Näytteenottaja ei altistu formaldehydille.

Kysy lisää Klessidra-näytepurkeista turvakannella

Harri Katajamäki - tuotepäällikkö, patologian tarvikkeet ja reagenssit
puhelin 020 112 1647