Gastroenterologia

Meiltä löydät kattavan ja monipuolisen tuotevalikoiman endoterapiaan, gastroskopiaan, kolonoskopiaan ja ERCP -toimenpiteisiin sekä laajan valikoiman stenttejä, Goren kudostuki- ja vahvikemateriaaleja sekä proktologian erikoistuotteita.  

Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa: Micro-Tech Endoscopy, STERIS, Taewoong Medical, GORE Medical, Oveso Endoscopy, Andorate, Body Products, Medi-Globe ja THD.  

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää! Yhteystietomme löydät alempaa sivulta. 

Tuoteuutuus!

Gastrohoitajapäivät 1.4.2022 Radisson Blu Royalissa Helsingissä
Mediq kouluttaa

Gastrohoitajapäivät

Tämän vuoden gastrohoitajapäivät pidettiin 20.4.2023 Radisson Blu Royalissa Kampissa Helsingissä. Kiitos osallistuneille! Ohjelmassa oli mielenkiintoisia asiantuntijaluentoja, luento jaksamisesta ja luottamuksesta, ympäri Suomen tulleiden kollegojen tapaamista ja iloista yhdessäoloa opintojen merkeissä. Ensi vuonna taas - olkaahan kuulolla!

Kysy lisää

Salla Ahdekivi, aluepäällikkö
puhelin 050 570 1964

Leila Tuokko, myyntipäällikkö
puhelin 050 325 5762

Heta Ihatsu
, aluepäällikkö
puhelin 044 028 3660

AbThera-alipaineimuhoito

3M:n AbThera alipaineimuhoitoa käytetään vatsanpeitteiden aukkojen väliaikaiseen sidontaan, kun primaarisulku ei ole mahdollinen ja/tai toistuva vatsaan pääsy on välttämätöntä.

Sidos on tarkoitettu käytettäväksi vatsan alueen avohaavoissa, joissa sisäelimet on paljastettu. Hoitoympäristön on oltava tarkasti valvottu akuuttihoito-osasto, kuten teho-osasto. Vatsasidos asetetaan yleensä leikkaussalissa.

Alipaineimuhoitojärjestelmä poistaa aktiivisesti nestettä ja tulehdusmateriaalia vatsaontelosta ja auttaa vähentämään turvotusta. Mediaalinen tensiovaikutus auttaa myös minimoimaan faskian retraktiota ja vatsaontelon sisällön työntymistä tyrään.

Vatsasidos auttaa myös eristämään sisäelimet ja suojaamaan vatsaontelon sisältöä ympäristöltä. Koska paikalleen asettamiseen ei tarvita ompeleita, pääsee abdominaalialueelle tarvittaessa nopeasti uudelleen.

3M:n avoimen vatsan hoitosetin vaahtosidos on uudistunut. Uusi 3M AbThera Advance vaahto on rei´tetty ja se painuu alkuperäistä vaahtosidosta tehokkaammin kasaan mediaalisesti, mutta säilyttää pystysuuntaisen jäykkyytensä.

AbThera™ Advance Application

Prevena-hoitojärjestelmä

Prevena-hoitojärjestelmä on tarkoitettu suljetun leikkaushaavan hoitoon, kun vaarana on leikkauksen jälkeiset komplikaatiot.
Prevena-hoitojärjestelmä edistää haavan reunojen pysymistä yhdessä vähentämällä haavan venymistä ja kiristymistä. Se parantaa nestekiertoa, poistaa nestettä ja infektoitunutta materiaalia sekä suojaa haavaa ulkoiselta kontaminaatiolta.

Prevena-hoitojärjestelmä tuottaa jatkuvan ~125 mmHg:n alipaineen jopa 7 päivän ajan. Haavasidoksen ihoa vasten olevassa kerroksessa on hopeaa, mikä estää mikrobikolonisaatioiden muodostumisen kankaaseen.

Kysy lisää AbThera ja Prevena -tuotteista

Mari Mustonen - tuotespesialisti
Puhelin 020 112 1703

Leena Silvan
- tuotepäällikkö, V.A.C.
puhelin 0400 833 636
Niina Varkka - tuotespesialisti
puhelin 020 112 1808

Maire Sipilä
- tuotepäällikkö, V.A.C, Matriderm
puhelin 050 313 6585

Bio-Optica Klessidrapurkit turvakannella formaliini 10 % puskuroitu

Työskentelytekniikka eliminoi täysin altistumisen formaliinille. Näyte laitetaan tyhjään purkkiin, jonka jälkeen purkki yhdistetään toiseen, jossa on joko 10, 20 tai 30 ml 10 % formaliinia. Yläpurkista kierretään korkkia auki ja valutetaan suljetusti formaliini näytteen päälle ala-astiaan. Välikorkki kierretään kiinni ja näyte lähetetään jatkotutkimuksiin. Näyttenottaja ei altistu formaliinille.

Kysy lisää Klessidra-näytepurkeista turvakannella

Harri Katajamäki - tuotepäällikkö, patologian tarvikkeet ja reagenssit
puhelin 020 112 1647