Vie etävastaanotot uudelle tasolle

TytoCare-etävastaanottoratkaisu

Etälääkärin vastaanotto missä tahansa, milloin tahansa

Etävastaanotosta puhuvat kaikki, mutta riittääkö puhelu tai videoneuvottelu? Voiko tarkan diagnoosin tehdä ilman fyysistä vastaanottoa? Kyllä voi. Mediqillä on tähän ratkaisu – TytoCare-etävastaanotto.

Olipa kyseessä lapsi tai aikuinen, perusterve, kroonisesti sairas tai monisairas potilas tai vaikkapa leikkauksen jälkeinen potilasseuranta – Mediqin tarjoama etävastaanottoratkaisu on nopea, helppo, turvallinen ja luotettava. TytoCare-etävastaanotto vie etäyhteyden kautta tehtävät diagnoosit uudelle tasolle.

TytoCare-etävastaanotto on palvelukokonaisuus, jonka avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat suorittaa luotettavan etädiagnosoinnin. Diagnoosin tueksi TytoCare mittaa ja välittää dataa sydänäänistä, keuhkoista, nielusta, korvista, vatsasta, ihomuutoksista ja kehonlämmöstä, kuvan ja äänen lisäksi.


TytoCare Knowledge Centeristä löydät artikkeleita, tietoa tapahtumista ja webinaareista, case-tapauksia, eBookeja, videoita ja uutisia.

TytoPro-etävastaanottoratkaisu

TytoPro:n avulla voi tehdä etävastaanottoja esimerkiksi harvaan asutuilla alueilla tapahtuvatpa ne kotona, hoivakodissa, työympäristössä, kouluissa tai terveysasemalla. Kustannussäästöjen lisäksi etävastaanotto kuormittaa terveydenhuoltoamme vähemmän ja on potilaalle helppo sekä turvallinen tutkimustapa.

Ratkaisu pitää sisällään tutkimukseen tarvittavan laitteen ja välineet sekä täydellisen etädiagnosointiarkkitehtuurin. Välineinä stetoskooppi, otoskooppi, kuumemittari ja kielilastain. TytoProlla diagnoosia tekevä henkilö voi ottaa potilaasta korkealaatuisia video- ja still -kuvia korvista, nielusta ja ihon muutoksista. Laite tallentaa ääntä sydämestä, keuhkoista ja vatsan alueelta. Myös sykkeen ja lämmön mittaus onnistuu.

TytoCare on palvelukokonaisuus, jonka avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat suorittaa luotettavan etädiagnosoinnin. TytoPro:n avulla tehdyt diagnoosit voi linkittää potilastietokantaan.


TytoPro esittelyvideo

TytoHome-etävastaanottoratkaisu

TytoHome esittelyvideo
TytoHome yhdistää kotiasiakkaan terveydenhuoltopalveluun lääkärille mistä tahansa, milloin tahansa.

Palvelun käyttämiseen tarvitaan Tyto-sovellus puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen sekä TytoHome -etävastaanottolaite. Laitteessa on korkearesoluutioinen kamera, jolla voi ottaa videokuvaa, se tallentaa ääntä ja ottaa valokuvia, joita lääkäri voi käyttää tarkan diagnoosin tekemisessä.

Sovelluksen kautta Tyto Home ottaa yhteyden lääkäriin ja tutkimus voidaan aloittaa ammattilaisen antamien ohjeiden mukaan. Etäyhteyden avulla lääkäri voi myös ottaa laitteen haltuunsa ja opastaa tutkimuksen tekemisessä. Korkearesoluutioista kosketusnäyttöä on helppo seurata.

Mittaustulokset, kuvat ja videot näkyvät välittömästi etäyhteyden päässä olevan lääkärin päätteellä. Näin lääkäri voi nähdä ja kuulla tutkimustulokset realiajassa ja muodostaa tilannekuvan potilaasta.

Kiinnostuitko ratkaisusta? Kysy lisää!

Henri Paldanius - tuotepäällikkö
puhelin 020 112 1630