Anestesian ja tehohoidon tarvikkeet

Tuotevalikoimassamme on vastasyntyneiden, lasten ja aikuisten anestesian ja tehohoidon tarvikkeita.

Keskeisiä tuotealueitamme ovat hapenanto ja ilmatiet, kivunhoito, puudutus ja trakeostomia.

Valikoimastamme löytyy myös hyvä valikoima terveydenhuollon täydentäviä tuotteita tehokkaan ja turvallisen hoidon tueksi: IV-kanyylit, neulat, ruiskut, infuusiotuotteet, ylipainepussit sekä imukärjet ja -katetrit.

Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa: Codan, Pajunk, Teleflex Medical (Hudson, Icor, LMA, Rüsch), Terumo, Inspiration Healthcare, Flexicare, HEINE ja AceMedical.

Katso tarkemmat tuotetiedot Mediqin sähköisestä tuotehakemistosta Mediq tuoteluettelosta:

HEINE visionPRO video laryngoscope - Handy hints and operation

HEINE visionPRO videolaryngoskooppi - UUTTA!

Nopeaa ja luotettavaa intubaatiota varten mikään ei ole niin tärkeää kuin hyvä näkyvyys. Uusi HEINE visionPRO -videolaryngoskooppi tarjoaa sen uudella ja ainutlaatuisella HEINE all BRIGHT - näytöllä.

Katso lisää HEINEn sivuilta

Esittelyssä Pajunk

Toimittajamme Pajunk Group on kansainvälinen perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Geisingenissä, Baden-Württembergissä. PAJUNK on erikoistunut lääketieteellisten neulojen valmistukseen ja sitä pidetään myös atraumaattisen neulan SPROTTE®:n keksijänä.

Nykyään Pajunkin tuotealueisiin kuuluvat puudutus, kivunhoito, neurologia, biopsia sekä minimaalisesti invasiivinen kirurgia. Pajunk lupaa laatua, luotettavuutta ja turvallisuutta: "Luota perinteeseen. Koe innovaatio" - Made in Germany. PAJUNK jo vuodesta 1965.
It's the Little Things in Life - We are Pajunk
Pajunk puudutus- ja kivunhoitotuotteet katalogi

Pajunk puudutustuotteet -katalogi

Saksalainen Pajunk on Mediqin pitkäaikainen yhteistyökumppani, joka on erikoistunut puudutus- ja kivunhoitotuotteisiin.Pajunk kehitti ensimmäisenä atraumaattisen puudutusneulan Sprotten jo vuonna 1979 ja on siten atraumaattisen spinaalipuudutuksen edelläkävijä. 

Esittelyssä HEINE

HEINE Optotechnic - Quality Made in Germany
Toimittajamme HEINE Optotechnik on globaali perusterveydenhuollon diagnostisten laitteiden valmistaja, jolla on yli 500 työntekijää. HEINE on ollut perheyritys jo yli 75 vuoden ajan.

HEINE-instrumentit kehitetään ja valmistetaan Saksassa, jossa moderniin valmistusteknologiaan yhdistyvät vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito. HEINE – Quality made in Germany
HEINE-laryngoskoopit ja lastaimet

HEINE EasyClean LED laryngoskoopin kädensija kestää manuaalisen puhdistuksen ja liottamisen sekä konepesun. Kädensija on yhteensopiva kaikkien laryngoskooppilastainten kanssa standardin ISO 7376 mukaisesti (vihreä standardi).

Myös Heine-lastain on suunniteltu niin, että se on nopea ja turvallinen puhdistaa: siinä on ainutlaatuisen sileä pinta ja loivat kaaret – tätä kutsutaan nimellä smoothSURFACE.

Kysy tuotteista

Mirva Rauhamäki
tuotepäällikkö

puhelin 020 112 1820

Riikka Vainionpää 
tuotespesialisti

puhelin 020 112 1758
Sanna Muurinen
Tuotespesialisti

puhelin 020 112 1539