Uutta Mediqillä - Beat2Phone

Beat2Phone – ekg-mittari, mobiililaite ja ammattilaisen pilvipalvelu
3.4.2023
Olemme aloittaneet yhteistyön VitalSignum Oy:n kanssa. Toimimme jatkossa Beat2Phone EKG ammattilaispalvelun jakelijana. Beat2Phone on innovatiivinen ratkaisu terveydenhuollon ammattilaisille sydänoireiden ja rytmihäiriöiden monitorointiin.


Beat2Phone mahdollistaa sekä lyhyen että pitkäkestoisen EKG-rekisteröinnin. Sovellusta voidaan käyttää terveydenhuollon toimintayksikössä tai potilaan kotona. Beat2Phone rekisteröi myös rytmihäiriöt, joita potilas ei itse huomaa, esimerkiksi nukkuessa tai liikkuessa.

Beat2Phone EKG-mittari lähettää langattomasti (BLE) EKG-käyrän mobiililaitteeseen, missä sitä voidaan sovelluksen avulla reaaliaikaisesti tarkastella mobiililaitteen näytöltä ja tallentaa mittaus mobiililaitteeseen. Potilaan tekemät EKG-tallenteet siirtyvät terveydenhuollon ammattilaisen pilvipalveluun, josta he pääsevät tarkastelemaan ja analysoimaan EKG-nauhoitteita algoritmin avustamana. Algoritmi tunnistaa lisälyönnit, johtumisajat, rytmihäiriöt, johtumishäiriöt, sykevälivaihtelun sekä stressi-indeksin.

Ammattilaisten pilvipalvelu sisältää EKG-analyysialgoritmin, merkintäpalvelun ja raportit. Mittausjakson aikana on mahdollista tehdä etäseurantaa, kuten tarkastella tehtyjä mittauksia pilvipalvelun avulla. Mittausjakson jälkeen voidaan ottaa koosteraportti koko jaksosta, yksittäisestä mittauksesta tai tulosteita episodeista. Pilvipalveluun tallennetut sydänfilmit ovat helposti saatavilla ja niitä on helppo tarkastella, tallentaa, tulostaa potilaalle ja liittää sairauskertomukseen. Palvelu antaa valmiin raportin nopeuttaen asiantuntijan työtä diagnoosin varmistamisessa.

VitalSignum Oy perustettiin Helsingissä vuonna 2015 lääkäreiden ja terveysteknologia-ammattilaisten kanssa. Yritys kehittää helppokäyttöisiä ratkaisuja ja palveluita terveydentilan luotettavaan etäseurantaan.