Uusi Aitta-sovellus on lanseerattu

Uusi Aitta-sovellus lanseerattu
12.6.2023
Uusi päivitetty Aitta-sovellus on valmis ja se otettiin käyttöön kaikilla Aitta-asiakkaillamme tänään 12.6.2023.

Aitta-sovellus on selkeä ja helppokäyttöinen Aitta-asiakkaille suunnattu web- ja mobiilisovellus, jonka kautta voi seurata, tehdä ja muokata Aitta-tilauksia, tulostaa raportteja ja sovellus helpottaa myös varaston inventointia.

Aitta on käyttäjän tarpeisiin räätälöity valikoiman hallinta-, varastointi-, hyllytys- ja logistiikkapalvelu. Palvelun tarkoituksena on helpottaa terveydenhuollon yksikön arkea vapauttamalla hoitohenkilöstön aikaa heidän ydinosaamiseensa eli hoitotyöhön. Katso lisää Aitasta.

 

Mikä on uusi Aitta-sovellus?

Uusi Aitta-sovellus on päivitetty versio edellisestä vuonna 2019 lanseeratusta Aitta-sovelluksesta. Kaikki edellisen Aitta-sovelluksen toiminnallisuudet katselmoitiin ja joitakin toiminnallisuuksia päivitettiin. Päivitettyyn sovellukseen on lisätty myös täysin uusia toiminnallisuuksia ja sovelluksen ilme ja toimittaja on muuttunut.

 

Miten otat uuden sovelluksen käyttöön?

Uuteen sovellukseen käyvät samat tunnukset (käyttäjätunnus + salasana) kuin aikaisempaan versioon. Uuteen Aitta Web-sovellukseen pääsee kirjautumaan osoitteesta https://aitta2.mediq.fi

Uuden mobiilisovelluksen voi ladata puhelimelle iOS/Android-laitteille sekä AppStoresta että Google Play Kaupasta.

Mikäli sovelluksen käyttöönotossa tulee ongelmia tai kysyttävää, olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@mediq.com, 020 112 1510.