{{Message}}

Mediq lyhyesti

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 12 maassa ja sen liikevaihto on 1,2 miljardia euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen monessa maassa. Teemme työtä koko sydämellämme.

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon sekä laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja. Asiantuntijamme eri erikoisaloilta kouluttavat terveydenhuollon ja laboratorioiden henkilökuntaa tuoden mukanaan uudet menetelmät, edistykselliset ratkaisut sekä laitteet, tarvikkeet ja välineet maailmalta.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä. Myyntitehtävien lisäksi meillä löytyy vahvoja ammattilaisia asiakaspalvelun, markkinoinnin, oston, logistiikan, taloushallinnon ja teknisen palvelun organisaatioissa. 

Katso lisää Mediq Suomesta  

Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan!


Haemme Laboratoriot myyntiyksikköömme

Hyytymäanalytiikan tuotepäällikköä

Oletko sinä kliinisen laboratorioanalytiikan ammattilainen? Tiedät, mitä kliininen laboratoriodiagnostiikka on, missä sitä tehdään ja kuka siitä on vastuussa. Ymmärrät laboratorioalaa, etkä hämmenny tasoeroista, kalibroinneista ja verifioinneista. Upeaa olisi, jos tunnet hyytymisdiagnostiikan periaatteet ja hyytymiskaskadit, mutta välttämätöntä se ei ole. Koulutustaustasi tukee kliinisen laboratoriodiagnostiikan myyntityötä tai olet kokemuksen kautta hankkinut tarvittavan osaamisen. Tutkintosi voisi olla esimerkiksi bioanalyytikko, biokemisti, kemisti, laboratorionhoitaja tai sairaanhoitaja. Tärkeämpää kuin suoritettu tutkinto on se, mitä tiedät ja osaat.

Henkilönä olet omatoiminen ja toimeen tarttuva, vastuuta kantava, tarvittaessa tarkka ja toisaalta kokonaisuuksia hahmottava. Taustaltasi olet aktiivinen myynnin ammattilainen tai sellaiseksi halajava. Nyt haettavan henkilön tulee nauttia liikkuvasta myyntityöstä ja asiakaskontakteista, onhan myyntialueena koko Suomi. Arvostamme myynnillistä kokemusta, mutta voit myös tulla suoraan asiakkaalta meille töihin, koulutamme asiantuntijasta myyjän.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 9.3. Alamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Hanna Pollock. Hannan tavoittaa numerosta 020 112 1742.


Haemme ajalle 4.5.-31.8.2018 vuosilomien sijaiseksi määräaikaista

Kesätyöntekijää osto-osastollemme

Tehtävät sisältävät ostajia ja logistiikkakoordinaattoria avustavia tehtäviä, mm. osto- ja rahtilaskujen käsittelyä, uusien tuotteiden perustamisia ja saapuvien lähetysten seurannan ylläpitoa. Tehtävään valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella tehtävänkuva voi sisältää myös varsinaisia toimittajavastuita tilaamisen osalta sekä raportointia.

Hakemamme henkilö on reipas ja asenteeltaan positiivinen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi:
· hyviä IT-taitoja (Microsoft Office -ohjelmat, erityisesti Excel, muu IT-osaaminen katsotaan eduksi)
· yhteistyökykyä ja joustavuutta
· oma-aloitteisuutta
· ripeää ja systemaattista työskentelyotetta
· sinnikkyyttä
· kykyä itsenäiseen työskentelytapaan
· mielenkiintoa toimitusketjua kohtaan

Hakemamme henkilö on esim. tämän kevään abiturientti tai muita opintoja jo jonkin verran suorittanut. Toimipisteesi sijaitsee Espoon Niittykummussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Supply Chain Manager Tia Österberg ti 6.2. klo 15-16, ti 13.2. klo 15.30-16.30 ja pe 16.2. klo 15-16, puhelin 040 687 4101.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta lähetäthän hakemuksesi viimeistään to 22.2. palkkatoiveineen tämän linkin kautta.


Haemme ajalle 4.6.-31.8.2018 vuosilomien sijaiseksi määräaikaista 

Kesätyöntekijää asiakaspalveluumme

Tehtäväsi sisältävät asiakkaidemme tilausten käsittelyä, tuote- ja toimituskyselyiden hoitamista sekä muita avustavia tehtäviä asiakaspalvelutiimissä. Kokemus asiakaspalvelusta ja terveydenhuoltoalan työkokemus/koulutus ovat tehtävässä eduksi. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi: 
- asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä 
- kykyä hoitaa useaa asiaa yhtä aikaa ja työskennellä myös paineen alla 
- kykyä hymyillä puhelimessa 
- IT-osaamista (erityisesti kokemus toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi) 
- yhteistyökykyä 
- aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta 
- priorisointi- ja organisointitaitoa 

Toimipisteesi sijaitsee Espoon Niittykummussa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tarjous- ja asiakaspalvelupäällikkö Marja Nykyri-Weckman, marja.nykyri-weckman(att)mediq.com. 

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään to 22.2 tästä linkistä.