Diabeetikoille ja terveydenhuollon ammattilaisille

Mediqin Diacare -palvelu 

Mediqin DiaCare-palvelu yhdistää terveydenhoidon ammattilaiset ja diabeetikot. Se tuo verensokerimittaustiedot paitsi diabeetikon omaan käyttöön myös ammattilaisten käyttöön keskitetyllä ja organisoidulla tavalla.

Palvelu koostuu kahdesta osasta:

  • terveydenhoidon ammattilaisten web-selaimella käyttämästä DiaCare-portaalista sekä
  • potilaiden käyttöön tarkoitetusta DiaCare-mobiilisovelluksesta.

DiaCare-mobiilisovellus

DiaCare-mobiilisovellus on tarkoitettu diabeetikoiden käyttöön. DiaCare auttaa ja kannustaa hoitamaan diabetesta omatoimisesti tarjoamalla hyödyllisiä tietoja omasta terveydentilasta. Näitä tietoja ovat esimerkiksi veren glukoosiarvot ja insuliiniyksiköt sekä hiilihydraattien ja liikunnan määrä.

Mobiilisovelluksessa tiedot voidaan syöttää joko manuaalisesti tai siirtää tietyistä verensokerimittareista langattomasti. Sovelluksessa tiedot esitetään helppolukuisina kaavioina tai taulukoina.

DiaCare-palvelu

Diacare-mobiilisovelluksesta lähetetään kaikki tiedot automaattisesti Mediqin DiaCare-palveluun, jonka portaalista potilasta hoitava terveydenhoidon ammattilainen voi käyttää mittaustietoja täydentävänä informaationa.

DiaCare-palvelussa potilaiden omaseurantatiedot esitetään terveydenhoidon ammattilaisille suojatussa portaalissa kaavioina ja taulukoina. 

Mediq DiaCare CSR impact study 2021