Nostaminen ja siirtäminen

Nostaminen ja siirtäminen - Guldmann-henkilönostimet

Kattonostimet, lattianostimet ja nostoliinat

Kun terveydenhuollossa tehokkuuden tarve kasvaa ja panostetaan yhä enemmän hoidettavien ja hoitajien turvallisuuteen ja ergonomiaan, ovat laadukkaat henkilönostolaitteet ja siirtämisen välineet olennaisen tärkeitä. Tutkimukset osoittavat, että käsivoimin tehtävät nostot ja muut siirrot muodostavat merkittävän riskin sekä hoitajille että siirrettäville. Edustamiemme toimittajien Guldmann ja Etac Molift tuotteet ovat erinomaisia ja turvallisia käyttää. Tuotteet vastaavat kaikkiin lääkinnällisille laitteille asetettuihin vaatimuksiin.

Guldmann kattonostinjärjestelmät, nostoliinat ja lisävarusteet
Helpota hoivaa, kuntouta kokonaisvaltaisesti ja anna aikaa

Guldmann

Guldmann tarjoaa kokonaisratkaisun, joka on suunniteltu vastaamaan nykyisiin tarpeisiin ja huomisen toiminnallisiin vaatimuksiin. Ratkaisut keskittyvät tehostamaan hoitotyötä, jolloin jää enemmän aikaa varsinaisille hoitotehtäville ja hoidettavan kohtaamiseen.  Guldmann on asiantuntija luomaan enemmän "aikaa hoitaa" huomioiden erilaiset nosto- ja siirtotilanteiden vaatimukset terveydenhuollon ympäristöissä. Guldmann tuoteperheen ratkaisut ovat paljon enemmän kuin tehokkaita tapoja nostaa ja siirtää ihminen paikasta A paikkaan B. Tuotteita voi yhdistellä hoitotilanteen tarpeen mukaan monipuolisesti. Guldmann-ratkaisut ovat luotettavia, helppokäyttöisiä, kestäviä ja taloudellisesti kannattava sijoitus.

Kattonostinjärjestelmät – Nostoliinat – Lisävarusteet
Guldmann-kattonostinjärjestelmä on usein mukavin ja tehokkain tapa nostaa ja siirtää ihmisiä.

Nostolaitteen asentaminen kattoon vapauttaa lattiatilaa ja helpottaa liikkumista. Kattonostinjärjestelmä säästää sekä aikaa että resursseja, koska kaikki tarvittava nostamiseen tai siirtämiseen on aina käden ulottuvilla. Valikoimassa on kattavasti nostoliinoja erilaisiin hoitotehtäviin nostamisesta, asennon vaihtamisesta ja siirtymisestä harjoitteluun, mobilisointiin ja aktivointiin.

Oikea nostoliina takaa käyttäjälle mukavuuden ja turvallisuuden sekä oikean työasennon hoitajalle.

Guldmann-valikoiman lisävarusteita hyödyntämällä on helppo mukauttaa ja optimoida kattonostimien käyttöä erilaisiin tarpeisiin. Lisävarusteista löytyy mm. erilaisia nostokehikoita, vaaka ja nostoliinojen jatkohihnoja.

Katso tarkempia tuotetietoja oheisista linkeistä: 

Etac Molift nostolaitteet

Etac Molift -nostolaitteet

Etac Moliftin nostamisen ja siirtämisen tuotteet tarjoavat miellyttäviä ja turvallisia hoitotilanteita. Erilaisten nostolaitteiden käytöllä vältetään suurten kuormien fyysistä nostamista, mitkä voivat vahingoittaa hoitajan selkää. Molift-ratkaisut ovat kustannustehokkaita.  Viimeisten 20 vuoden aikana tehdyt tutkimukset ovat osoittaneet, että asianmukaisten välineiden kustannukset ovat paljon alhaisemmat kuin hoitajien työperäisiin vammoihin liittyvät kustannukset.

Moliftin henkilönostimilla vakaa ja arvokas nostokokemus
Etac Molift -henkilönostimet on varustettu nelipistenostokehikolla, joka mahdollistaa hyvin vakaan ja turvallisen nostokokemuksen. Siirrettävällä on avoin ja tilava istuma-asento nostoliinassa, jossa voi olonsa tuntea turvalliseksi. Mikään hihna tai nostimen osa ei ole epämukavan lähellä.
Etac Molift -ratkaisut parantavat siirrettävien henkilöiden jokapäiväistä elämänlaatua ja tarjoavat hoitajille turvallisemman työympäristön, jossa he voivat keskittää enemmän aikaansa ja energiaansa hoidettaviin.

Katso tarkempia tuotetietoja oheisista linkeistä:


Lisätiedot ja tilaukset

Mediq Suomi asiakaspalvelu
020 112 1510, faksi 020 112 1511

Huolto ja korjauspalvelut

Mediq Suomi, Tekninen palvelu
puhelin: 0800 180 018