Tule tapaamaan meitä 2024

Mediq Suomi Näyttelyt 2024 - Gastropäivät
18.1.2024
Näyttelyvuosi 2024 on käynnistynyt. Osallistumme lukuisiin terveydenhuollon ja laboratorioalan ammatillisiin näyttelyihin ja koulutustapahtumiin vuoden aikana. Katso missä olemme lähitulevaisuudessa ja tule tapaamaan!

Osallistumalla ammatillisiin näyttelyihin olemme mukana mahdollistamassa terveydenhuollon ammattilaisten jatkokouluttautumista; ammatillisen osaamisen ylläpitoa ja kehittämistä. Tuemme terveydenhuoltoalan toimijoita, jotta he voivat tuottaa parasta mahdollista hoitoa.

Viime vuosi oli yrityksellemme muutoksen vuosi, kun teimme erppivaihdoksen lokakuun alussa. Tästä huolimatta osallistuimme vuonna 2023 yli 85 erilaiseen ammatilliseen koulutustapahtumaan merkittävällä panostuksella. 

Arvostamme suuresti maamme terveydenhuollon ammattilaisia ja haluamme antaa parhaan tukemme heidän työlleen tuomalla uusia tuotteita ja menetelmiä haastavaan työhön sekä esittelemällä ja tiedottamalla niistä koulutustilaisuuksissa ja näyttelyissä. Katso missä olemme lähitulevaisuudessa - lämpimästi tervetuloa tapaamaan meitä!

Katso lähiajan näyttelymme tästä