Mediq Suomi

Avoimet työpaikat

Paremman huomisen puolesta

Uramahdollisuudet

Käy Ura Mediqissä portaalissa - pääset sinne alla olevasta linkistä. Portaalista löydät tiedot avoimista työpaikoistamme, mutta voit myös ilmoittautua sähköpostilistalle, jolloin saat tiedon avautuvista työpaikoista ensimmäisten joukossa. 

Myyntikoordinaattori

Haemme tarjous- ja asiakaspalveluumme kahta myyntikoordinaattoria. Toinen tehtävistä on vakituinen ja toinen määräaikainen vuoden 2022 loppuun saakka.

Myyntikoordinaattorin tehtävässä tuet sairaala- ja laboratoriotuotteiden myyntiä ja toimit tärkeänä solmukohtana asiakkaan, myynnin ja toimitusketjun eri toimijoiden välillä. Hoidat asiakaskontakteja koko tuotevalikoimamme osalta ja otat vastuuta asiakkaidemme tilauksista ja myynnistä aina siihen asti, että tuote on asiakkaalla käytössä.

Sinulla on kenties jo kokemusta työskentelystä myynnin tukitehtävissä tai myynnissä, mutta ennen kaikkea olet ehdottoman asiakaspalveluhenkinen ja kiinnostunut kokonaisuuksista, eli koko toimitusketjumme toiminnasta. Työpisteesi sijaitsee Mediq Suomi Oy:n pääkonttorissa Espoon Niittykummussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Marja Huhtala, marja.huhtala@mediq.com, +358 20 112 1636. Kyselyt puhelimitse to 03.02. klo 12–13 ja ma 07.02. klo 16–17.

Hae tehtävään 14.2.2022 mennessä. Katso myyntikoordinaattorien tehtävistä lisää tästä.

Erikoiskemian tuotepäällikkö

Haemme labratiimiimme TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ ottamaan vastuulleen elektroforeesilaitteiden tuotealueemme. Toimit elektroforeesianalytiikan asiantuntijana ja myyjänä strategisesti keskeisessä tuoteryhmässämme. Olet etsimämme henkilö, jos kliininen laboratoriodiagnostiikka on lähellä sydäntäsi ja haluat myyjäksi Suomen parhaaseen diagnostiikkatiimiin.

Työtä tehdään asiakkailla ympäri Suomen, joten asuinpaikallasi ei ole merkitystä. Työ sisältää myyntityötä, tuotetukea, tarjousten tekoa, asiakkaiden koulutusta ja toimittajasuhteiden hoitoa. Ajokortti on työtehtävien hoidon kannalta välttämätön.

Kokemus elektroforeesista on etu, mutta ei välttämätöntä, jos kliininen laboratoriodiagnostiikka on sinulle tuttua ja olet jo perehtynyt myyntityöhön. Monipuolisten IT-ratkaisuiden käyttö on osa laboratorion arkea, joten hyvät IT-taidot tai niiden nopea omaksuminen ovat tarpeen.

Kysy lisää ke 2.2 tai ke 9.2 klo 15-17, myyntipäällikkö Satu Peltola, puh. 050 4314 772!

Hae viimeistään 20.2.2022. Katso lisää erikoiskemian tuotepäällikön tehtävästä tästä.

Mediq lyhyesti

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 0,9 miljardia euroa.

Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen monessa maassa. Teemme työtä koko sydämellämme.

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden sekä niihin liittyvien palveluiden toimittaja. Olemme kokenut ratkaisutoimittaja.

Asiantuntijamme eri erikoisaloilta kouluttavat terveydenhuollon ja laboratorioiden henkilökuntaa tuoden mukanaan uudet menetelmät, edistykselliset ratkaisut sekä laitteet, tarvikkeet ja välineet maailmalta.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä. Myyntitehtävien lisäksi meillä löytyy vahvoja ammattilaisia asiakaspalvelun, markkinoinnin, oston, logistiikan, taloushallinnon ja teknisen palvelun organisaatioissa. 

Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan! 

X
Cookies help us improve your website experience.
By using our website, you agree to our use of cookies.
Confirm