Esteetön

Liikkuminen

Etac Prio 3A pyörätuoli

Kävelyn välineet, pyörätuolit, sähköpyörätuolit, hissit

Hyvä apuväline tukee liikkumista madaltaen liikkumisen esteitä ja poistaen liikkumisen rajoituksia. Meiltä löytyy monenlaisia liikkumisen apuvälineitä kumiluiskista ja rampeista hoiva- ja sähköpyörätuoleihin sekä hisseihin. Katso liikkumisen tuotteista tarkempia tietoja Mediq Tuoteluettelosta:

Kävelykepin ja kyynärsauvan lisäksi kävelyn tueksi löytyy kävelytelineitä eli rollaattoreita, jotka ovat helposti liikuteltavia, tukevia ja turvallisia kävelyn apuvälineitä.  Tuotevalikoimassa on sekä teräsrunkoisia että kevyempiä alumiinirunkoisia kävelytelineitä. Kaikki mallit voi taittaa kokoon kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi.

Manuaalipyörätuoleissa löytyy peruspyörätuoleja, hoivapyörätuoleja ja aktiivipyörätuoleja. Tässä esimerkkejä. Kokeneet ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään oikean pyörätuolimallin ja -varustelun löytämisessä.

Peruspyörätuoleista esimerkiksi Etac Cross 6 -pyörätuoleissa on monipuoliset säädöt. Siten Cross 6 -pyörätuolit soveltuvat erinomaisesti lainaamojen arkikäyttöön sekä peruspyörätuoliksi. Säätäminen on helppoa ja siihen tarvitaan vain muutama työkalu. Cross 6 -tuolit ovat myös käyttäjilleen luotettavia kumppaneita, joita on helppo käsitellä ja istuminen on mukavaa mm. hienosäädettävän 3A-selkätuen ansiosta.

Hoivapyörätuoli Etac Prion tuotekehityksessä johtavana ajatuksena on ollut luoda pieniäkin mahdollisuuksia aktiivisuuteen ja itsenäisyyteen. Runsaiden säätömahdollisuuksien ja lisävarusteiden ansiosta tämä on mahdollista. Aluksi Prio voidaan säätää hyvin varustellun manuaalituolin kaltaiseksi ja tarpeen mukaan kasvattaa tuen määrää niin, että siitä saadaan täydellinen Comfort-pyörätuoli. Esimerkiksi nopeasti etenevien sairauksien kohdalla tämä on käyttäjälleen hyvä ominaisuus. Kaikkien mahdollisuuksien lisäksi Prio Comfort -pyörätuoli voidaan varustaa sähköisellä selkätuen ja istuimen kallistuksella.

Mainio muotoilu ja toiminnallisuus yhdistyvät Meyran Smart S & F -aktiivipyörätuoleissa. Smart-pyörätuoleissa on hyvät säätömahdollisuudet ja laaja käytettävyys, kun istuinleveyksissä löytyy vaihtoehtoja 32–52 cm ja käyttäjäpainokilot aina 150 kg asti. Käytännöllinen muotoilu näkyy käsitukien käytettävyydessä ja pyörätuolin kokoon taittamisessa – onnistuu myös yksikätisesti. Lisäksi lisävarustelulla ja värein Smartista on mahdollista tehdä oman näköinen.

MEYRA iCHAIR -sähkötuolituoteperheestä löytyvät etu-, keski- ja takavetoiset sähköpyörätuolit. Ne ovat kompaktin muotoilunsa ansiosta monipuolisia käyttömahdollisuuksiltaan sekä sisällä että ulkona. Meyran sähköpyörätuolit ovat huolellisesti testattuja apuvälineitä, jotka täyttävät kaikki vaaditut laadulliset ja toiminnalliset standardit. 

Lisätiedot ja tilaukset

Tarjous- ja asiakaspalvelu
Puhelin 020 112 1510
asiakaspalvelu@mediq.com

Huolto ja korjauspalvelu

Tekninen palvelu
Puhelin 0800 180 018
tekninenpalvelu@mediq.com