Ukrainan tilanne – toimitukset ja hoitotarvikeapu

Ukrainen tilanteen vaikutukset – toimitukset ja hoitotarvikeapu
2.3.2022
Ukrainan tilanne ei vaikuttane tuotteidemme saatavuuteen tai kuljetusten aikatauluihin. Lisäksi myös me avustamme Ukrainaa hoitotarvikkeilla. Me huolehdimme - yksi arvoistamme on Caring Heart.
 

Ukrainan tilanteen vaikutus tuotteidemme saatavuuteen ja toimitusaikoihin

Olemme saaneet asiakkailtamme kyselyitä Ukrainan tilanteen vaikutuksista tuotteidemme saatavuuteen ja kuljetusten aikatauluihin. Ukrainan valitettava tilanne ei tämän hetken tietojen mukaan näyttäisi vaikuttavan myymiemme tuotteiden saatavuuteen tai kuljetusten aikatauluihin.

Meillä ei ole toimittajia Venäjältä. Muualta tulevien tuotteiden kuljetuksiin olemme tehneet tarvittaessa muutoksia.

Työskentelemme tässäkin tilanteessa aktiivisesti terveydenhuollon tukena. Pyrimme varmistamaan suomalaisen terveydenhuollon edellytykset toimia mahdollisimman hyvin kulloinkin vallitsevissa tilanteissa.

Mediqiltä hoitotarvikeapua Ukrainaan

Olemme saaneet myös monia avustuspyyntöjä liittyen Ukrainan tilanteeseen. Vastaamme Ukrainan suurlähetystön pyyntöön ja avustamme yhdessä yhteistyökumppanimme Terveystalon kanssa Ukrainaa hoitotarvikkeilla. Kuljetukset hoitaa logistiikkakumppani Freja Oy yhteistyössä Ukrainan viranomaisten kanssa.


Olemme syvästi huolissamme Ukrainan tilanteesta, ja ukrainalaiset ovat ajatuksissamme.

Mediq on sitoutunut auttamaan ihmisiä ja myös Ukrainan tilanteessa Mediq lahjoittaa tarvittavia hoitotarvikkeita tukeakseen ukrainanalaisia.

Yksi arvoistamme on Caring Heart. We stand united with the people of Ukraine. Yhteistyössä mukana Terveystalo, Freja, Plandent, Wulff ja Mediq Suomi. 

 

Lue myös Sailab MedTech Finland ry:n sivulta  juttu Terveysteknologiayritykset auttavat Ukrainaa: lääkinnällisten laitteiden tarve sota-alueella on suuri.