Rauhallista joulunaikaa!

Mediq toivottaa hyvää ja rauhallista joulua!
22.12.2022
Toivotamme rauhallista joulunaikaa ja jouluiloa kaikille! Terveydenhuoltoala ei koskaan nuku, vaan joku valvoo ja huolehtii aina jossakin. Lämmin kiitos tänä jouluna vastuuta kantaville.

23.12. on meillä vielä normaali työpäivä, mutta maanantaina 26.12. on arkipyhä, jolloin Mediq on suljettu. Tiistaina 27.12. olemme jälleen linjojen äärellä ja valmiina palvelemaan vuoden loppuun asti!

Mediqiltä hoitotarvikeapua Ukrainaan

Mediq on sitoutunut auttamaan ihmisiä. Myös Ukrainan tilanteessa Mediq on tehnyt vuoden aikana useita merkittäviä tuotelahjoituksia, viimeksi kuukausi sitten.

Olemme yhdessä Ukrainan suurlähetystön kanssa (joka indikoi kulloinkin tarvittavia tuotteita) ja oman asiantuntemuksemme avulla tunnistaneet tarvittavia tuotteita ja lähettäneet niitä Ukrainaan yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tuotteet ovat olleet pääosin leikkaussalitarvikkeita, terveydenhuollon hoitotarvikkeita ja haavanhoitotuotteita.

Yksi arvoistamme on Caring Heart. Osoitamme tukemme Ukrainalle - ukrainalaiset ovat ajatuksissamme tänä jouluna. Avun tarve jatkuu, joten jatkamme myös avustuksia ensi vuonna.