Tuotevalikoimamme laajentui kliinisillä ravintovalmisteilla

Tehostettu ravitsemushoito Webinaari
25.4.2022
Uuteen kliiniset ravintovalmisteet tuoteryhmään kuuluvat Nestlén täydennysravintojuomat, täydennysravintojauheet, sakeuttamisjauheet ja luumumehu.
 

Mediq on hoivakotien kumppani vajaaravitsemuksen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa tuomalla kliiniset ravintovalmisteet lähelle hoivakoteja ja tarjoamalla ikääntyneen ravitsemukseen ja vajaaravitsemuksen hoitoon liittyvää koulutusta.

Tuotevalikoimassamme on saatavilla täysipainoinen Resource 2.0+fibre- , konsentroitu Resource Ultra XS sekä kirkas Resource Addera Plus- täydennysravintojuoma, joista kaikista on saatavana useita eri makuvaihtoehtoja. Lisäksi valikoimasta löytyy Resource-energiajauhe, Resource Complete -ravintojauhe, ThickenUp- ja ThickenUp Clear -sakeuttamisjauheet sekä OptiXpress-luumumehu.

Tuotteet ovat nyt myynnissä MEDIQ Webshopissa. Tuoteryhmän myyntipäällikkönä toimii Piia Reijonen, puhelin 020 112 1793. Olethan häneen yhteydessä, jos toivot kliinisten ravintovalmisteiden esittelyä yksikköösi! Piia on tavattavana myös Apuvälinemessuilla 11.-13.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa.  

Kliiniset ravintovalmisteet on tarkoitettu tilanteisiin, joissa ravinnonsaanti ei ole riittävää tarpeeseen nähden. Riittämätön ravintoaineiden saanti voi johtua muun muassa sairaudesta, nielemisvaikeuksista tai vanhuusiän ruokahaluttomuudesta. Näissä tilanteissa kliiniset ravintovalmisteet auttavat turvaamaan päivittäisen ravintoaineiden saannin, jaksamisen ja sitä myötä elämänlaadun.

 

Hyvä ravitsemustila on myös läheisessä yhteydessä terveydentilaan ja toimintakykyyn. Sairautta tai kroonista haavaa on helpompi hoitaa, jos ravitsemustila on kohdillaan. Kliinisiä ravintovalmisteita käytetään terveydenhuollon ammattilaisten ohjauksesta.

 

Katso lisää kliinisistä ravintovalmisteista.

Tutustu tuotevalikoimaamme tästä.